Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

3 romantikus könyv, amit nagyon várunk 2024-ben

2024. január 30.

4 perc olvasás

ELLE

könyv könyvajánló romantikus könyv 2024
3 romantikus könyv, amit nagyon várunk 2024-ben
© Shutterstock

Ezek a romantikus könyvek nagyon jónak ígérkeznek.


Romantikára vágysz az életedben? Egy jó könyv is megadhatja! Most mutatjuk a legjobb romantikus könyveket, amiket nagyon várunk, hogy megjelenjenek 2024-ben. Szerencsére már nem kell sokat várni, hogy a kezünkben tarthassuk őket. Itt a lista.

Jessica Joyce: Te, kilátással 

A megjelenés dátuma: 2024. július 08.

Két fiatal, akik középiskolai ellenségek, kénytelenek a nagyszüleik egykori felbontott eljegyzése miatt ismét összejönni, hogy együtt tegyenek meg egy hosszú utazást. Noelle Shepard munkanélküli, a szüleinél lakik, és a szeretett nagyanyját gyászolja, amikor váratlanul rábukkan egy szerelmeslevélre és a nagyi évtizedekkel korábbi fényképeire, amiken egy szerelmes férfival látható. Ezután végül egy TikTok-oldalt hoz létre, hogy felkutassa a titokzatos férfit, a kutatás híre aztán elterjed, és Noelle megdöbbenve látja, hogy a férfi közösségi médiában jelentkező unokája nem más, mint a gimnáziumi végzete, Theo Spencer.

Noelle nem hagyja, hogy Theo felnőttkorban elért bosszantó sikerei vagy a szexi mosolya megakadályozza abban, hogy személyesen találkozzon a srác nagyapjával, és megismerje a titkokat, amiket a férfi fiatalkorában a nagyanyjáról tudott. Amikor megtudja, hogy valaki meghiúsította a nagyanyja és Theo nagyapjának tervét, hogy elszökjenek, Noelle úgy dönt, hogy végigjárja a tervezett nászútjukat, amit sosem tudtak megvalósítani. Van azonban egy gubanc: Paul, Theo nagyapja szeretne vele tartani, és ragaszkodik hozzá, hogy Theo is elkísérje őket. Azonban az az igazi csoda, ha Noelle nem hajítja ki Theót a mozgó kocsiból vagy az ágyból, ahol végül együtt alszanak. Ahogy fogynak a kilométerek, úgy szikrázik a levegő egyre jobban és szenvedélyesebben kettejük között, ám Noelle rájön, hogy Theo is egy titkot őriz. 

romantikus-konyv-2024
lira.hu

Casey McQuiston: Megcsókoltam Shara Weelert 

A megjelenés dátuma: 2024. november 4. 

Szeretnél egy romantikus komédiát olvasni? A New York Times bestseller szerzője ezúttal is csodás könyvet írt. Chloe Green a siker kapujában áll. Miután az anyja a kaliforniai középiskolából Alabamába küldte tanulni, az elmúlt négy évet a pletykás osztálytársai és a Willowgrove Keresztény Akadémia puritán szemléletű vezetése kicselezésével töltötte. Egy célja azonban van: ő akarja mondania tanévzáráskor a búcsúbeszédet végzős diákként. Azonban van egy ellenfele: Shara Wheeler, a bálkirálynő. Azonban az érettségi előtt egy hónappal Shara megcsókolja Chloe-t, majd nyoma vész.

Chloe kétségbeesetten igyekszik válaszokat találni, és e közben kideríti, hogy Shara nemcsak őt csókolta meg, hanem Smith-t, a régi barátját, az iskolai focicsapat középhátvédjét, valamint Roryt, a Shara szomszédjában lakó és érte lángoló rosszfiút. Hármójukban egy közös van csak: Shara és az őrjítően rejtélyes levélkék, amiket Shara hagy hátra, mégis együtt kell megfejteniük a nyomokat, hogy előkerítsék a lányt. A hajsza megéri majd, ha Chloe-nak sikerül időben, az érettségi előtt hazarángatnia Sharát, hiszen a cél, hogy egy tisztességes versenyben győzedelmeskedjen. Chloe azonban kezd rájönni, hogy a kisvárosban sokkal több lehet, mint előtte gondolta, valamint Sharában is. 

lira.hu

Aly Martinez: Ellentétek szövetsége 

Megjelenés dátuma: 2024. január 31.

Érkezik a Megtört szívek 3. része Aly Martinez tollából. A befejező részben sok mindenre választ kapunk,  és fény derül arra is, hogy a romok között szárba szökkenő szerelem lehet-e olyan erős, hogy kibírja az élet viszontagságait. Ha egy olyan történetre vágysz, ami több részből áll, akkor érdemes beszerezned az első két részt, és utána az utolsót is, ami hamarosan megjelenik. 

Íme, a leírás, ami a Líra oldalán található: 

A világ mindent elvett tőlünk. Miután túléltünk egy repülőgép-szerencsétlenséget és több más tragédiát, megérdemeltük volna, hogy nyugodtan élhessünk. De rá kellett jönnünk, hogy a sorsnak más tervei vannak. Remi és én lelki társak voltunk. Amikor a legmélyebb gödörbe kerültünk, félő volt, hogy véget ér a szerelmünk. Csakhogy mindig van kiút, még ha elsőre nem is látszik. A múlt titkai bármikor tönkretehettek volna mindent, de Remiért és a közös jövőnkért hajlandó vagyok a végsőkig harcolni. Nem állunk meg, amíg vissza nem kapjuk, amit elveszítettünk... Végleg.

 

 

 

 

lira.hu

 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves