Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Könyvajánló

Ezek a legjobb romantikus könyvek májusban, amiket nem érdemes kihagyni

2024. május 22.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

könyv tavasz kikapcsolódás könyvajánló olvasás szabadidő
Ezek a legjobb romantikus könyvek májusban, amiket nem érdemes kihagyni
© Shutterstock

Egy jó könyv bármikor kellemes kikapcsolódást jelent, így ajánlunk is néhány izgalmas kötetet!


Akár a kertben, akár a kedvenc fotelod kényelmében pihennél, egy könyv mindig a társad lesz, ha tartalmas pihenésről van szó.

A tavasz kedvez a romantikus történeteknek, így érdemes ráhangolódnod ezekre – hidd el, nem fogod megbánni!

Ezek a legjobb könyvek májusban

Sheila O’flanagen – Ház a narancsligetek között

A kötet főszereplője Juno Ryan, aki úgy érzi, élete tökéletesen alakul. A legnagyobb boldogság közepette azonban szerelme egy katasztrófa áldozata lesz, és nem sokkal később az is kiderül, hogy kapcsolatuk alatt végig hazudott a nőnek.

Juno a borzalmak elől Spanyolországba menekül, a környezetváltozás pedig segít neki a továbblépésben. Ekkor azonban újabb tragédia következik be az életében. A szerző világszerte nagy sikert aratott romantikus regénye a lélek gyógyulásáról és az újrakezdésről szól, a díszletet pedig a gyönyörű spanyol táj szolgáltatja.

Holly James – Szeretném, ha szeretnél

Te is rajongtál az Igazából szerelemért? Akkor ez a könyv neked való! Gemma Peters alapvetően jól érzi magát a bőrében, de a szerelmi élete hagy némi kívánnivalót maga után.

Aztán egy nap összefut Jackkel, aki valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva ismerős neki. Találkozójuk minden héten újra megtörténik, mert időhurokba kerülnek, Jack szerint pedig csak úgy érhet véget ez a folyamatosan ismétlődő történet, ha a nap végéig eléri, hogy a lány beleszeressen. Az amerikai írónő misztikummal fűszerezett regénye ismét bebizonyítja, hogy a szerelem határtalan.

Christina Lauren – Szerelem és egyéb szavak

A fiatal gyakornok, Macy elfogadja a sorsát: egy gyermekklinikán dolgozik éjjel-nappal, és arra készül, hogy hozzámenjen egy idősebb férfihoz. Már beletörődött az ingerszegény életébe, ám amikor újra találkozik régi szerelmével, Elliottal, az emlékek felkavarják.

Hosszú évek teltek el, a fiú azonban ott volt mellett élete legfájdalmasabb pillanatában, és soha senkit nem szeretett annyira, mint őt. Ám Elliott mégis összetörte a szívét... Vajon lehetnek még boldogok együtt?

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves