Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

Folytatódik a Netflix sikersorozata: itt van minden, amit az Éjjeli ügynök új évadáról tudunk

2024. február 07.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix éjjeli ügynök
Folytatódik a Netflix sikersorozata: itt van minden, amit az Éjjeli ügynök új évadáról tudunk
© IMDB

A Netflix egyik kedvenc sorozata folytatódik.


Most elárulunk mindent, amit tudni lehet a népszerű kémsorozat új évadáról. A Netflix tavaly nagyot robbantott az Éjjeli ügynökkel. A rajongók imádták, és azóta is izgatottan várják a folytatást. A jó hír, hogy már javában zajlanak a forgatások.

Már biztos lesz új évad

2024 februárjában a készítők bejelentették, hogy az Éjjeli ügynök újabb 10 epizóddal fog visszatérni. Megjelenési dátumot még nem tűztek ki, de az alkotó és showrunner Shawn Ryan bejelentette, hogy néhány új arc csatlakozik a szereplőgárdához. A visszatérő sztárok, Gabriel Basso és Luciane Buchanan mellett most majd feltűnik Amanda Warren, Arienne Mandi, Louis Herthum és Berto Colon.

Még idén megjelenhet?

A rajongók remélik, hogy a sorozat új évada még idén megjelenik, ugyanis Luciane Buchanan 2023 márciusában megosztott egy videót ezzel kapcsolatban. Azonban pontos dátumról nem lehet tudni, és azt sem, hogy a forgatásokkal, hogy állnak. Azonban lehetséges, hogy még csak most kezdődtek, mert Gabriel Basso csak néhány napja osztott meg egy felvételt a munkálatokról. Az 1. évad hátralévő szereplőinek sorsát még nem határozták meg, bár Shawn Ryan utalt arra, hogy az igazságszolgáltatás elől megmenekült gazemberek újra felbukkanhatnak.

Ha még nem láttad

Íme, az első évad leírása: egy alacsony beosztású FBI-ügynök, Peter Sutherland a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefont kezel, amely soha nem csörög; egészen addig az éjszakáig, amikor mégis megszólal, és Peter belekeveredik egy összeesküvésbe, amely egészen az elnöki irodáig vezet.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves