Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

A 9 legjobban várt premier februárban

2024. február 03.

5 perc olvasás

ELLE

film mozik február Netflix Dua Lipa hbo max
A 9 legjobban várt premier februárban
© IMDb

Érkezik a Henry Cavillal és Dua Lipával készült Argylle a mozikba, valamint az Elvis Presley életét is bemutató film, ezúttal Priscilla szemszögéből, de a legjobban várt produkció valószínűleg a Dűne 2. lesz. De nemcsak moziba lesz érdemes menni, hiszen a streamingóriások is tartogatnak meglepetéseket. Mutatjuk a februári premiereket!


A szürke ötven árnyalata sztárja megmutatja, mire képes szuperkősként a Madame Webben, és Anthony Hopkins is újfent nagyot villant egy igaz történetben, amiben gyerekeket ment ki a náci Németországból. De a sok fantasztikus film érkezése mellett szembe kell nézni a szomorú ténnyel is: a hónapban véget ér két kultikus sorozat a Netflixen és a HBO Maxon. Lássuk a februári premiereket!

Argylle: A szuperkém (mozi - február 1.)

Matthew Vaughn összetoborozott egy csokornyi sztárt - Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Dua Lipa - a legújabb kémes filmjéhez, ami egyszerre pörgős, szellemes és valódi adrenalinbomba a nézőnek. A főszereplő Elly Conway, aki egy bestseller sorozat szerzője, a sztorijainak főhőse pedig egy Argylle nevű szuperkém. A probléma akkor kezdődik, amikor a könyvben leírtak különös módon tükrözni kezdik a valóságot, így veszélybe kerül.

Priscilla (mozi - február 1.)

Végre, itt a film, ami egy másik szemszögből mutatja be Elvis életét. A Sofia Coppola rendezte életrajzi dráma főszereplője Priscilla Beaulieu, aki tinédzser korában egy bulin találkozik az addigra már felkapott Elvis Presley-vel. Teljesen egyedi képet kaphatunk arról, milyen volt at énekes a magánéletben. Coppola Priscilla Presley 1985-ben megjelent Elvis és én című könyvét használta fel a film elkészítéséhez.

Madame Web (mozi - február 15.)

Dakota Johnson ismét egy szexi szerepben tér vissza a képernyőre, ám ezúttal hősnőként egy akció-kalandfilmben. Cassandra Webb mentősként mindennap életeket ment és harcol az idővel. Aztán váratlanul történik vele valami, és szuperképességekre tesz szert: gyorsabb, ügyesebb, és előre látja a jövőt. Ám a képességhez ellenség is jár, mert vadászni kezdenek rá. Néhány kemény csajjal összefogva - Emma Roberts, Sydney Sweeney - egy szédületes kaland közben megpróbálják kitalálni, mi történt, és persze szembenéznek a rájuk leselkedő veszéllyel.

Egy élet (mozi - február 15.)

Anthony Hopkins főszereplésével készült igaz történeten alapuló film Sir Nicholas "Nicky" Winton életét meséli el, aki a második világháború alatt 669 zsidó gyermeket mentett meg a nácik elől azzal, hogy Angliába menekítette őket. A sztori egyszerre felkavaró és csodálatos.

Dűne: Második rész (mozi - február 29.)

Dűne-rajongók, nem kell már sokáig várnotok! Érkezik a második rész a jól ismert sztárokkal, mint amilyen Timothée Chalamet, Javier Bardem, Austin Butler, Florence Pugh és Zendaya. Hamarosan kiderül, hogy a főhős Paul Atreides herceg (Chalamet) mit választ. Tovább bujkál a fremenek között és éli békés életét Csanival (Zendaya) vagy megy és beteljesíti a végzetét, bosszút áll a családjáért és háborút vív a harkonnenek ellen.

Egy nap (Netflix - február 8.)

David Nicholls regénye alapján készült Egy nap Emma és Dexter történetét meséli el, akik egy diplomaosztó bulin találkoztak először, de másnap már külön utakon jártak. Minden egyes epizódban eltelik egy év, és ők ugyanazon a napon találkoznak. A megható, romantikus dráma feltárja előttünk az életük alakulását, míg végül két évtized után a szemünk láttára jönnek rá arra, hogy amit az életben kerestek, az mindvégig az orruk előtt volt.

Jó reggelt, Veronica! 3. évad (Netflix - február 14.)

A brazil krimisorozat legújabb évadában Veronica visszatér Brazíliába, ahol egy árvaházban a harmadik testvér után nyomoz. A legfőképp kérdés az: Ki az a Doúm? Közben találkozik Jeronimóval, a milliomos lótenyésztővel, valamint az édesanyjával, Dianával, és egyre több sötét titokra derül fény. A bajokat tovább tetézi a felbukkanó maffia, akik le akarják vadászni Veronicát és a családját.  A 3. évad elvarrja a szálakat és minden bizonnyal hatalmas csattanóval és emlékezetes fináléval ér véget a széria.

Tokyo Vice 2. évad (HBO Max – február 8.)

Jake Adelstein önéletrajzi elemeket tartalmazó könyvéből készült sorozat főszereplője az amerikai újságíró (Ansel Elgort), aki Tokió legnagyobb napilapjánál dolgozik, és egy újabb bűnügybe ássa bele magát a japán alvilágban, ami ezúttal könnyen lehet, hogy az életébe kerül. Az előzetes alapján látványos és akciódús évad elé nézünk.

Az ifjú Sheldon 7. évad (HBO Max – február 21.)

Hét évad után véget ér az Agymenők közkedvelt előzménysorozata. Ennyi idő alatt bőven megismerhettük az egész Cooper családot a kis zsenivel, Sheldonnal együtt. A 7. évad várhatóan megmagyarázza, miért jutott az utóbbi évadokban kevesebb szerephez maga a főszereplő. Egyelőre csak annyit tudni a sztorival kapcsolatban, hogy a tornádó híre eléri a Németországban tartózkodó Sheldont és Maryt. Miközben a Cooper-házban eluralkodik a káosz, Missy veszi az átirányítást.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves