Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

GRISELDA BLANCO

Itt van minden, amit a Netflix új sorozatáról, a Griseldáról tudnod kell

2024. január 26.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat narcos sofia vergara griselda
Itt van minden, amit a Netflix új sorozatáról, a Griseldáról tudnod kell
© IMDb

Megérkezett a Netflix legújabb sorozata, a Griselda, összegyűjtöttünk róla minden fontos információt. 


Január 25-én vált elérhetővé a Netflix legújabb sikersorozata, a Griselda, ami a hírhedt Griselda Blanco élétről szól. A 6 epizódból álló minisorozat elképesztő igaz történetet dolgoz fel, így most mutatjuk róla a legfontosabb információkat. 

Miről szól a Griselda? 

Griselda Blanco a ’80-as években a világ egyik legnagyobb drogüzletét hozta létre. A nő egyszerre volt odaadó anya és könyörtelen drogbáró, a pletykák szerint még Pablo Escobar is tartott tőle. Griselda jövedelmező üzletet vezetett és nőként olyan nagy befolyása volt az alvilágban, mint korábban még senkinek. A sorozat az ő életét dolgozza fel, bemutatva, miként építette fel a drogbirodalmát, és mivel sikerült elnyernie a Fekete Özvegy becenevet. 

Kik készítették a sorozatot? 

Pár évvel ezelőtt hatalmas sikert aratott a Narcos, ami Pablo Escobar életét dolgozta fel. Az alkotók ezen felbuzdulva újabb kartell működését filmesítették meg, ez volt a Narcos: Mexico. Bár a folytatás nem aratott akkor sikert, de az alkotók most mégis összeálltak, és feldolgozták Griselda Blanco történetét. A sorozatot Andrés Baiz rendezte, aki a Narcost készítette, a producerek Eric Newman, Doug Miro, Ingrid Escajeda és Carlo Bernard szintén dolgoztak a Pablo Escobarról szóló sorozaton. Bár a történetek nem kapcsolódnak egymáshoz szorosan, az első kritikák szerint az alkotóknak sikerült egy fordulatos minisorozatot elkészíteniük. 

Kik szerepelnek benne? 

A sorozat abszolút sztárja Sofía Vergara, aki egy teljesen új oldaláról mutatkozik be. A színésznő az elmúlt években főként vígjátékokban tűnt fel, viszont kifogástalanul hozza a kegyetlen drogbárót, aki állítólag 200 ember haláláért felelős. A főbb szerepekben Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Martín Rodríguez, Alberto Ammann és Christian Tappan láthatóak.

Mennyi igaz a sorozatból? 

Nem szeretnénk elspoilerezni a történetet, de annyit elárulhatunk, hogy az alkotók családtagok, barátok történetei alapján hozták létre a karaktert. Már a Narcos előkészületei alatt megismerkedtek Griselda történetével, így később jobban elmélyültek a drogbáró életében. Ha további részleteket szeretnél tudni, akkor nézd meg a Netflix újdonságát


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves