Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Fotó: Hatalmas bejelentést tett Lily Collins az Emily Párizsban 4. évadával kapcsolatban

2024. január 20.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat Lily Collins Emily Párizsban
Fotó: Hatalmas bejelentést tett Lily Collins az Emily Párizsban 4. évadával kapcsolatban
© Instagram/@emilyinparis

Nagy bejelentést tett Lily Collins, aminek az Emily Párizsban rajongói örülni fognak. 


Legutóbb 2022-ben jött ki új évada az Emily Párizsban című sorozatnak, így a rajongók már alig várják, hogy elkészüljenek az új epizódok. Most Lily Collins egy izgalmas dolgot jelentett be, aminek mindenki örülni fog. 

Elkezdődött az Emily Párizsban forgatása

2023-ban nem volt új évada a sorozatnak, mivel a forgatások folyton csúsztak a hollywoodi forgatókönyvírók és színészek sztrájkra miatt. Hónapokig kétséges volt, mikor tudják elkezdeni a forgatást, a rajongók pedig már aggódtak, mivel a 2024-es olimpia miatt nyáron szinte biztosan nem tudnak majd új jeleneteket felvenni

Most azonban nagy bejelentést tett Lily Collins és a stáb, mivel a színésznő posztolt egy fotót, amin éppen a 4. évad első forgatókönyvét tartja a kezében. Ezek alapján elkezdték a munkát, így könnyen előfordulhat, hogy nem kell 2025-ig várni az új epizódokra. 

Valaki azt mondta, hogy 4. évad? Végre újra találkozom az Emily Párizsban családommal Párizsban és olyan jó érzés. Bár lehet, hogy a selfie skilljeimet Emily kedvéért fejlesztenem kell... 

Korábban azt már bejelentették az alkotók, hogy a sorozat 4. évada nem csupán Párizsban fog játszódni. Tesznek majd egy rövid kitérőt Olaszországba, így Rómában is rögzítenek jeleneteket. 

A tényleges munkálatokat még nem tudni, mikor kezdik el, mivel Ashley Park nem is olyan régen kórházba került. A színésznő már jobban van, de még jelenleg is ápolják, így idő kell amíg teljesen felépül. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves