Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

New Series

Megérkezett a Netflix legjobban várt horror sorozata, a Paraziták, ezt kell tudnod róla

2024. április 10.

1 perc olvasás

ELLE

Netflix anime thriller netflix sorozat horror film Paraziták: A szürkeség
Megérkezett a Netflix legjobban várt horror sorozata, a Paraziták, ezt kell tudnod róla
© iMDb

Újabb izgalmas sorozat érkezett a Netflix kínálatába, és máris hatalmas rajongótábora alakult ki.


Április 5-én debütált a Netflix legújabb, Paraziták: A szürkeség című szériája, amely egy hatrészes sci-fi thriller sorozat, és máris rengetegen követelik a streamingóriástól, hogy tegye elérhetővé a második évadot.

A Paraziták: A szürkeség valójában egy különleges, anime ihletésű, koreai akciósorozat, ám úgy tűnik, Európában is sikerül egyre nagyobb rajongótábort gyűjtenie.

A Paraziták: A szürkeség ezért annyira sikeres

A sorozatot Hitoshi Iwaaki, egy ismert japán mangaművész rendezte, a történetet az ő Kiseiju című mangasorozata ihlette, amely 1989 és 1994 között jelent meg. 

A sci-fi thriller történetében az emberek olyan azonosítatlan élősködők ellen küzdenek, amelyek a testüket használják gazdaszervezetként, hogy idővel növeljék az erejüket.

A sorozat látványvilága kifejezetten egyedi és lenyűgöző, és bár sokakat elriasztottak a nem mindennapi képek, a legtöbb filmes portálon 100%-os értékelést kapott. A legtöbb rajongó azt nyilatkozta, hogy nem tudta abbahagyni a sorozatot, így a 6 részt egyetlen nap alatt nézte meg.

A Paraziták: A szürkeség azért lehet annyira sikeres, mert a nézők elmondása szerint egy minden képzeletet felülmúló, különleges világba kalauzolja el őket a széria, ami valódi kikapcsolódást jelent számukra.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves