Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SCOOP

Ez most a Netflix legnépszerűbb filmje, megérkezett az Interjú a herceggel

2024. április 08.

2 perc olvasás

ELLE

film Netflix királyi család andrás herceg Interjú a herceggel
Ez most a Netflix legnépszerűbb filmje, megérkezett az Interjú a herceggel
© IMDb

Imádják a mozirajongók a Netflix új filmjét, az Interjú a herceggel egy valós eseményt elevenít fel. 


Az év egyik legjobban várt filmje egyértelműen az Interjú a herceggel, ami április 5-én érkezett meg a Netflixre. A film szereposztása figyelemreméltó, ahogyan a téma is, amiből inspirálódott. 

Miről szól az Interjú a herceggel? 

2019-ben derült ki, hogy András herceg kapcsolatban állt Jeffrey Epsteinnel. Az ügy nagy botrányt kavart az egész világon, a BBC csapata is figyelt rá, és eldöntötték, hogy megszerzik a sztorit. Interjút akartak csinálni a yorki herceggel, de a szervezés és az egyeztetés sem ment könnyen. Végül András herceg beleegyezett az interjúba, ami utána egész világot bejárta. 

Mi alapján készült a film? 

Az Interjú a herceggel valós eseményeket ábrázol, a film elkészítésében részt vett Sam McAlister, aki éveken keresztül dolgozott a BBC-nél, részt vett az interjú elkészítésében, emellett könyvet is írt a történetekről. Első kézből származnak az információk, így a nézők igazán pontos képet kaphatnak arról, hogy miként zajlottak az egyeztetések, illetve maga az interjú. 

Ennek ellenére vannak benne kitalált jelenetek, hiszen Sam McAlister sem tudja, hogy a királyi család tagjai mit beszéltek a zárt ajtók mögött. Bizonyos részeket meg is változtattak, ezekre dramaturgiai szempontok miatt volt szükség. 

Kik szerepelnek a filmben? 

A film egyik főszereplője Gillian Anderson, aki Emily Maitlis brit újságírót alakítja. Emily készítette évekkel ezelőtt az interjút András herceggel. Sam McAlistert Billie Piper formálja meg, András hercegként pedig Rufus Sewell látható a filmben. A színésznek egyébként alaposan át kellett alakulnia, a testét kipárnázták, az arcára pedig protéziseket helyeztek fel, hogy hasonlítson a yorki hercegre. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves