Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

A 8 legjobban várt premier áprilisban

2024. április 06.

4 perc olvasás

ELLE

mozik Netflix április filmek hbo max premier
A 8 legjobban várt premier áprilisban
© IMDb

Amy Winehouse rajongói végre láthatják a Back to Blacket a mozikban, és a királyi család életét figyelemmel követőknek egy zseniális sorozattal kedveskedik a Netflix, az Interjú a herceggel, amiben András herceg legendás botrányát dolgozták fel, és ez még korántsem a jéghegy csúcsa! Mutatjuk az áprilisi premiereket!


Az Ómen filmek szerelmesei szaladhatnak a moziba megnézni Az első óment, de áprilisban a Robert Downey Jr. és Colin Farrell rajongók is örülhetnek, mert fantasztikus sorozatokban térnek vissza a kedvenceik. A hónapban szinte minden streaming szolgáltatón találni egy igazán izgalmas néznivalót, kezdve a Netflixtől egészen a SkyShowtime-ig. Lássuk az áprilisi premiereket!

Az első ómen (mozi - április 4.)

Azok, akik rajonganak Ómen filmekért, biztosan kíváncsiak lesznek mit hoztak ki az eredeti filmekből. De azoknak is ajánlott megnéznie, akik imádják a démonos-horrorokat. A filmben egy fiatal apácát Rómába küldenek, hogy segítsen a hívőknek visszatalálniuk Istenhez. Ám arra nem számít, hogy egy sötét összeesküvés kellős közepébe csöppen, aminek célja: világra segíteni a gonoszt.

Back to Black (mozi - április 12.)

A Back to Black segítségével páratlan betekintést kaphatnak a rajongók és az életrajzi filmek szerelmesei a tragikusan korán elhunyt Amy Winehouse (Marisa Abela) életébe. Az énekesnő szemszögéből mutatják be, hogyan vált hírességé, és mi inspirálta minden idők egyik leglegendásabb lemezét.

Abigail (mozi - március 25.)

Ha egy pörgős és akciósdús thrillerre vágysz, akkor ez igazán a kedvedre lesz! Egy bűnöző banda elrabol egy kislányt, és egyetlen éjszaka erejéig kellene rá vigyázniuk, amíg megkapják a váltságdíjat. De valami nem stimmel a 12 éves kis balerinával, mivel sorra eltünedeznek a rablók, akik hamarosan sokkoló felfedezést tesznek.

Interjú a herceggel (netflix - árpilis 5.)

Biztos rémlik még neked az óriási botrány, amikor felmerült András herceg neve a Jeffrey Epstein-aktákban. Most pedig egy bennfentes emlékiratai alapján a Netflix vászonra vitte az András herceggel készült hírhedt Newsnight-interjút, amit három nagyon kitartó és rámenős riporter készített. A film főszereplői közé tartozik Gillian Anderson, Keeley Hawes, Billie Piper és Rufus Sewell.

A szimpatizáns (HBO Max - április 14.)

Ha csak egy minisorozatot néznél meg a hónapban az HBO Maxről, akkor az a Pulitzer-díjas regény alapján készült A szimpatizáns legyen. Hihetetlenül fordulatosnak, akciógazdagnak ígérkezik és kiváló alakítást láthatunk Robert Downey Jr-tól, aki többszörös szereplő lesz a produkcióban, aminek ráadásul a producere is. A történet a következő: a vietnami háború vége felé egy dél-vietnami kém az Egyesült Államokba utazik kémkedés céljából, ahol aztán nagyot fordul vele az élet.

Sugar (Apple TV+ - április 14.)

Ha imádod a magándetektív történeteket, akkor ki ne hagyd a Sugart! Az Oscar-díjra jelölt Colin Farrell alakítja John Sugart, egy amerikai magánnyomozót, aki a legendás hollywoodi producer, Jonathan Siegel szeretett unokája, Olivia Siegel titokzatos eltűnése után nyomoz. Miközben Sugar megpróbálja kideríteni, mi történt Oliviával, Siegel családi titkait is feltárja, amik között néhány nagyon friss, néhány pedig túl régi.

Viszály: Capote és a hattyúk 2. évad (Disney+ - április 17.)

Érkezik az antológiasorozat második évada, aminek központi alapja a neves író, Truman Capote, aki egykor a befolyásos nők legnagyobb bizalmasa volt - akiket „hattyúnak” nevezett, - egészen addig, amíg el nem árulta őket azzal, hogy könyvet írt róluk. De vajon milyen következményekkel lehet számolni egy ekkora árulás után? Olyan nagyágyúkkal tér vissza a második évad, mint Tom Hollander, Naomi Watts, Calista Flockhart, Demi Moore, Chloë Sevigny és Diane Lane.

Egy úr Moszkvában (SkyShowtime - április 18.)

Az Amor Towles regénye alapján készült sorozat főszereplője Ewan McGregor, aki zseniálisan játssza Alekszandr Rosztov grófot, aki az orosz forradalmat követően rájön: a rossz oldalra állt. Elmenekül a kivégzése elől, és a Hotel Metropolban kezd bujkálni, amit nem hagyhat el, különben megölik. Az évek közben telnek, ám Rosztov a szállodában új életet épít fel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves