Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

EMILY IN PARIS

Végre választ kaptunk az Emily Párizsban legnagyobb kérdésére, ennyi idős valójában Emily

2024. április 08.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat Emily Párizsban Emily Cooper
Végre választ kaptunk az Emily Párizsban legnagyobb kérdésére, ennyi idős valójában Emily
© IMDb

Nagy titok derült ki az Emily Párizsban főszereplőjéről, amit eddig csak nagyon kevesen tudtak. 


Hamarosan érkezik az Emily Párizsban 4. évada, hiszen a sorozatot már elkezdték forgatni. Az információk szerint még nyár előtt befejeződhetnek a párizsi forgatások, utána pedig stúdióban vehetnek fel jeleneteket. Bár a folytatásra még biztosan várni kell, most kiderült egy titok Emilyről, amit csak nagyon kevesen tudnak. 

Itt a válasz az Emily Párizsban legnagyobb kérdésére 

Sok kérdéssel ért véget a sorozat 3. évada, ennek ellenére van egy dolog, ami már évek óta izgatja a rajongókat. Mindenki azt szeretné tudni, hány éves valójában Emily Cooper? A helyzet az, hogy a sorozat alkotói már megválaszolták ezt a kérdést, de a legtöbben nem vették észre

A titkot a 2. évad 3. epizódjában árulták el, amikor Emily a születésnapját ünnepli. Az egyik jelenetben felvillannak a születésnapi üdvözletek, ekkor látható egy poszt, amiben azt írják neki, hogy 29 évesen még nagyon fiatal. 

Emily Cooper tehát ekkor ünnepelte a 29. születésnapját. Sokáig találgatták egyébként a korát, mivel az alkotók sosem árulták el pontosan hány éves. Csupán annyit mondtak, hogy a 20-as éveiben jár. Lily Collins egy 2020-as interjúban megszólalt Emily koráról, és elárulta, szerinte mennyi idős. 

Nem hiszem, hogy valaha is adtunk volna neki egy konkrét „számot” az életkorát illetően, de úgy gondolom, hogy frissen végzett az egyetemen. Talán ez az első éve a diploma után. Azt mondanám, hogy 22 éves

– mesélte a Vogue magazinnak. 

Lucas Bravo, aki Gabrielt alakítja a sorozatban korábban azt mesélte, hogy szerinte Emily 24 éves. A rajongók úgy gondolták, a színész tippje közelebb áll a valósághoz, mivel Emily Cooper dolgozott már az Egyesült Államokban, mielőtt Párizsba költözött, így bizonyára kellett rendelkeznie valamennyi szakmai tapasztalattal, hogy megkaphassa az állást. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves