Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

THE CROWN

Folytatást kaphat A korona? Megdöbbentő, melyik pár történetét dolgozhatják fel

2024. április 08.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat királyi család a korona Peter Morgan
Folytatást kaphat A korona? Megdöbbentő, melyik pár történetét dolgozhatják fel
© IMDb

A korona nagy sikert aratott, és sokan szomorúak voltak, hogy véget ért a dráma. Most azonban úgy fest, hogy különleges formában kaphat folytatást. 


Az elmúlt évek egyik lesikeresebb sorozata volt A korona, ami II. Erzsébet királynő uralkodását dolgozta fel. Hat évad után 2023-ban ért véget, de a rajongók még reménykednek benne, hogy valamilyen formában folytatást kap. A dolog nem kizárt, mivel több történetet is szóba került, amit szívesen elmesélnének az alkotók. 

Így folytatódhat A korona 

Peter Morgan, A korona című sorozat alkotója korábban már elárulta, hogy nem szeretné a klasszikus értelemben folytatni a sorozatot. Tehát nem készül 7. évad, ami mondjuk Károly király uralkodására koncentrálni. Legalábbis nincs tervben. 

Ennek ellenére a brit királyi családot nem szeretné elengedni, mivel nagyon sok érdekes személyiség van, akik kevés szerephez jutottak a sorozatban. Az információk szerint két történet is van, ami nagyon érdekli Morgant. Az egyik VIII. Eduárd uralkodása, a másik pedig V. György és Mária királyné házassága.

Mindenki kissé traumatizált volt, mire A korona végére értünk, de Peter újra körbejár egy-két ötletet, és meglátjuk, hova fog ez vezetni

– nyilatkozta a Daily Mailnek egy forrás. Az informátor szerint még nem kötöttek megállapodást a Netflixszel, de Peter Morgan több producerrel is egyeztetett, akikkel korábban már dolgozott együtt A korona kapcsán. 

Mária királyné és VIII. Eduárd is szerepeltek A koronában, de nem sok szerepük volt. Az információk szerint a király esetében a lemondás előtti időszakra koncentrálna az alkotó, hiszen az uralkodó csak 325 napig ült trónon, mielőtt lemondott. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves