Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Programajánló

3 film a Netflixen, amit érdemes megnézni még szeptemberben

2024. szeptember 27.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

film Netflix filmajánló programajánló
3 film a Netflixen, amit érdemes megnézni még szeptemberben
© iMDb / COURTESY OF NETFLIX - © 2024 Netflix, Inc.

Ebben a hónapban is sok újdonság érkezett a Netfix kínálatába.


Akár hétvégére is tökéletes programot kínál a Netflix kínálata, hiszen a kedvenc sorozataid mellett új filmekkel is bővült a streamingóriás listája.

Ahogy egyre zordabb az időjárás, annál jobban növekszik az igény a beltéri programokra, különösen esténként és hétvégén. Ha te is tartalmas programot keresel, érdemes vetned egy pillantást a legújabb filmekre.

Természetesen egy-egy sorozat is folytatódott ebben a hónapban, így például az Emily Párizsban legújabb évadát és végigpörgetheted, de akadnak dokumentumfilmek, drámák és vígjátékok is a kínálatban.

A Netflix ezeket a filmeket hozta el szeptemberben

Egy igazi úriember

A szeptember 26-i premiert már sokan várták, hiszen a film cselekménye fordulatos, és minden megvan benne, amire csak vágyhat a néző: dráma, romantika és akciódús jelenetek. A török mozifilm főszereplője egy tökéletes úriembernek tűnő férfi, akit a megszokott életéből egy új élmény ránt ki elemi erővel: szerelmes lesz egy fiatal lányba.

Ez döbbenti rá arra, hogy az eddigi élete talán nem úgy zajlott, ahogyan kellett volna, és most először fogalmazódik meg benne, hogy mi az, amire igazán vágyik az életben.

Bármit, csak ezt ne

Szintén szeptember 26-án mutatta be a Netflix a vígjátékot, amely angolul talán kifejezőbb címet kapott: Nobody wants this.

Ám mindez nem a filmre, sokkal inkább a kialakult abszurd helyzetre vonatkozik. Ha könnyed kikapcsolódásra vágysz, akkor a szélhámos rabbi és a nagyhangú női főszereplő furcsa kapcsolatáról szóló film tetszeni fog.

Börtönszökevények: Szerelmesek szökésben

Ha a dokumentumfilmek sem állnak tőled távol, akkor a Börtönszökevények: Szerelmesek szökésben neked való.

Izgalmakból nem lesz hiány, miután egy megbecsült büntetés-végrehajtási tiszt, Vicky White egy erőszakos bűnözőnek segít megszökni a börtönből. Miközben hatalmas a káosz és a nyomozók, valamint a média is nagy érdeklődést mutat az ügy iránt, egy szerelmi szál is kibontakozik a háttérben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves