Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Itt van az Emily Párizsban 4. évadának a bakivideója

2024. szeptember 20.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat videó Emily Párizsban baki
Itt van az Emily Párizsban 4. évadának a bakivideója
© IMDb

Az Emily Párizsben készítői kiadták a sorozat bakivideóját, ami minden rajongót megnevettet! 


Az Emily Párizsban 5. évadára még várni kell, de addig sem maradnak a rajongók izgalmak nélkül. Netflix kiadott egy rövid videót, amelyben összegyűjtötték a legviccesebb bakikat, amelyek a forgatásokon történetek! 

Ezek voltak az Emily Párizsban legviccesebb pillanatai

Az Emily Párizsban egy dráma lenne, de minden évadban vannak szórakoztató pillanatok. A széria feszeget komoly témákat, ám az alkotók remekül megtalálták az egyensúlyt, hogy alkalmanként elgondolkodtató legyen, mégis könnyed szórakozást nyújtson a nézőknek. 

A frissen kiadott videó alapján azonban a forgatások is remek hangulatban telnek. A színészek nagyon sokat nevetnek, és persze bakiznak, amitől a jelenetek felvétele igazán szórakoztatóvá válik. Lily Collins és Ashley Park különösen sokat nevetnek, hiszen a színésznők közeli barátnők, és láthatóan sokat ugratják egymást a színfalak mögött is. 

Sajnos a Netflix még csak a 4. évad első feléhez tartozó videót adta ki, ezt is két részre bontották, akárcsak a legutóbbi évadot. Ám nagy valószínűséggel hamarosan kiadják majd a következő videót, a rajongók pedig megnézhetik a legviccesebb pillanatokat, amelyek kimaradtak az új szezonból. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves