Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Megérkezett a Netflix legújabb krimije, ezt kell tudni A tökéletes párról

2024. szeptember 06.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix krimi Nicole Kidman tökéletes pár
Megérkezett a Netflix legújabb krimije, ezt kell tudni A tökéletes párról
© IMDB

A Netflix új krimijéről beszél most mindenki. 


A Netflix várva várt sorozata végre megérkezett, és Nicole Kidmant ismét főszerepben láthatjuk. A sztori szerint egy pazarnak ígérkező esküvő katasztrófába torkollik, mielőtt még elkezdődhetne, ugyanis egy holttestet találnak Nantucket kikötőjében néhány órával a szertartás előtt. A násznépből hirtelen mindenki gyanúsítottá válik.

Itt nézheted meg az előzetest

Ők a szereplők

A Tökéletes pár szereplőgárdájának élén Nicole Kidman áll, mint Greer Garrison Winbury családanya, de szerepet kapott még Liev Schreiber, Dakota Fanning, Eve Hewson, Jack Reynor, Sam Nivola, Billy Howle és Meghann Fahy, aki a Fehér Lótuszból lehet sokaknak ismerős. 

Imádják az emberek

A legjobb sorozat, amit idén láttam a Netflixen

– írta valaki.

Nicole Kidman tökéletes a szerepében. Imádom az egészet

– szólalt meg egy másik internetező.

A kritikusok szintén többségében pozitív kritikával illették a Netflix új sorozatát, ám a rossz hír, hogy valószínűleg 2. évad nem fog készülni, ugyanis alapjáraton a készítők minisorozatnak tervezték A tökéletes párt. Azonban azt a 6 epizódot, amit kaptunk, érdemes megnézni! A tervek szerint pedig Nicole Kidman visszatér a Hatalmas kis hazugságok 3. évadával, így a színésznőt ismét láthatjuk majd rejtélyes szerepben Reese Witherspoon oldalán, akivel az évek alatt nagyon jó barátok lettek. Egyelőre azonban annak a sorozatnál  a 3. évad forgatókönyve sincs még kész, de a sztárok közül szinte mindenki nyitott a folytatásra. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves