Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 2

Videó: Megérkezett az első részlet a Wednesday 2. évadából

2024. szeptember 20.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat videó wednesday
Videó: Megérkezett az első részlet a Wednesday 2. évadából
© IMDb

A Netflix a Wednesday 2. évadából kiadott egy rövid részletet, amit most meg is mutatunk! 


2025-ben visszatér a Wednesday, ami a Netflix egyik legsikeresebb sorozata. A rajongók már nagyon várják a folytatást, ami a rövid kedvcsináló alapján izgalmasnak ígérkezik

Új információk derültek ki a Wednesday évadáról

A Wednesday 2022 legnépszerűbb sorozata lett, és rengetegen kezdték el nézni a néha komikus, néha kissé rémisztő szériát. A sorozat főszereplője, Jenna Ortega pedig egy szempillantás alatt világsztárrá vált. Mivel az első szezon igazán jó nézettségi adatokat hozott, a Netflix számára nem is volt kérdés, jön a folytatás, amire egészen 2025-ig kell várni. 

Az elmúlt hónapokban nem sok hír érkezett a sorozatról, mivel a forgatásokat a színészek egyéb elfoglaltságai miatt nem tudták megkezdeni. 2025-ben azonban már biztosan jön a 2. évad, hiszen a stáb már a forgatások felénél jár. 

A friss betekintő alapján sokkal látványosabbak lesznek az új epizódok. Most Románia helyett Írországban forgatnak, ezért nagy valószínűséggel lesznek új helyszínek a sorozatban. A történetről egyébként még nem sokat tudni, de az biztos, hogy rémisztőbb epizódokra kell számítani, és a szériában több horrorisztikus elem lesz, mint korábban. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves