Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Itt vannak az első fotók a Bridgerton 4. évadából, nagy titok derül ki belőlük

2024. szeptember 19.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat forgatás a Bridgerton család
Itt vannak az első fotók a Bridgerton 4. évadából, nagy titok derül ki belőlük
© IMDb

Elkezdték forgatni a Bridgerton 4. évadát, az első fotók pedig már meg is érkeztek! 


A Netflix és az alkotók pár nappal korábban jelentették be, elkezdték a Bridgerton 4. évadának a forgatását. A szereplőkről kiadták pár hivatalos képet, így a rajongók először láthatták együtt Benedict és Sophie megformálóit. Azóta a jeleneteket már elkezdték felvenni, a legelső fotókból pedig érdekes dolgok derültek ki. 

Itt vannak az első fotók a Bridgerton 4. évadából 

Korábban már írtunk a sorozat 4. szezonjáról, mivel az alkotók bejelentették, melyik testvér áll majd a történet középpontjában. A 4. évad Benedict könyvét dolgozza majd fel, aki egy álarcosbálon találkozik élete szerelmével, akinek még a nevét sem tudja. A titokzatos ezüst ruhába öltözött hölgy azonnal lenyűgözi, a keresésére indul, de fogalma sincs ki lehet az. Nem sokkal később azonban megismeri Sophie-t, a szolgálót, aki hasonló érzéseket kelt benne, mint a titokzatos nő. 

A friss fotók alapján az alkotók követik a könyv történetét, mivel a képeken Luke Thompson (Benedict) látható, illetve Yerin Ha, aki Sophie-t fogja alakítani a sorozatban. A helyszínen készült képek alapján ezüst színű ruhát visel, mindkettőjükön álarc van, ezért nagy valószínűséggel követték az alkotók a könyvet, és a pár egy álarcosbálon ismerkedik meg. 

Mivel a forgatásokat elkezdték, így nagy valószínűséggel folyamatosan érkeznek majd a fotók. Az információk szerint a Bridgerton 4. évadát vidéken forgatják, több kastélyban, kúriában rögzítenek majd jeleneteket. Sajnos a 4. évadra azonban még várni kell, az alkotók korábban azt nyilatkozták 2026-ban érkezhet leghamarabb az újabb szezon. 
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves