Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Streamingszolgáltató

3 film, amit látnod kell októberben a Netflixen

2024. október 03.

2 perc olvasás

ELLE

film Netflix október
3 film, amit látnod kell októberben a Netflixen
© MIKE NELSON / AFP

Ezeket a filmeket érdemes lesz megnézni a Netflixen.


A Netflix októberben is készül meglepetésekkel. Mutatjuk a listát, melyik filmeket érdemes megnézned

Ibelin rendkívüli élete

Ha valami igazán különlegeset szeretnél látni az elkövetkezendő hetekben, akkor ez legyen az. Ibelin rendkívüli élete október 25-én érkezik a Netflixre. A történetben fény derül az ifjú World of Warcfraft-játékos életére, amikor online barátai a fiú halála után kapcsolatba lépnek a családjával. Mats Steen norvég játékos 25 éves korában degeneratív izombetegségben hunyt el. A norvég dokumentumfilm nagyon jónak ígérkezik! 

A Menendez fivérek

Évtizedekkel azután, hogy Erik és Lyle Menendezt 1996-ban elítélték a 20. század végének egyik leghírhedtebb bűncselekménye miatt, a testvérek 30 év után először szólalnak meg, és újra felidézik a perrel kapcsolatos emlékeiket. A Menendez testvéreket azért ülnek börtönben, mert 1989-ben agyonlőtték szüleiket Beverly Hills-i otthonukban. Néhány nappal ezelőtt debütált Ryan Murphy sorozata, amelyben a történetet színészekkel mesélik el, ám sokan kritizálták a látottakat, mert szerintük túl sok benne a valótlanság. Az október 7-én megjelenő dokumentumsorozatban azonban a két testvér és a hozzájuk közelálló emberek szólalnak meg. 

Catfishing, avagy egy online szerelmi átverés története

Ez a megrázó dokumentumsorozat Kirat Assi londoni nő történetét meséli el, akinek folyamatosan épülő online kapcsolata egy Bobby nevű férfival sokkoló és szívszorító véget ér, amikor a nő hatalmas felfedezést tesz. Ez egy olyan nő története, akinek a szívét egy hozzá meglepően közel álló személy törte össze, és hogy az is kiderül, hogyan sikerült felállnia egy ilyen nagy csalódásból. Október 16-tól elérhető a streamingszolgáltatón. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves