Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Új Netflix-kontent!

Kiderült, Harry és Meghan milyen új műsorokat terveznek a Netflixre

2023. február 06.

2 perc olvasás

Gyulai Bence

Netflix harry herceg Meghan Markle
Kiderült, Harry és Meghan milyen új műsorokat terveznek a Netflixre
© Fotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Harry herceg és Meghan Markle dokumentumfilmje a Netflixen csak a kezdet volt. Kiderült, milyen folytatásra kell számítani.


Hatalmas vihart kavart Harry herceg és Meghan Markle Netflix-dokumentumfilmje tavaly év végén, de most a hercegi pár és a streamingcsatorna együttműködése totál más irányt vesz majd.

Harry & Meghan

Az előzmény a Harry & Meghan című, hat részes dokumentumsorozat, ami a hercegi pár megismerkedését, kapcsolatuk történetét mutatja be. Jópár nézettségi rekordot megdöntött, és hatalmas sajtóvisszhangja volt. Decemberben még nem tudhattuk, hogy aztán Harry herceg önéletrajza még a dokumentumfilmnél is botrányosabb lesz, de mindenesetre az lett.

A Telegraph című lap írja a legfrissebb értesülésekre hivatkozva, hogy Harry hercegék következő együttműködése már nem egy dokumentumfilm lesz, igaz, a sorozat és a memoár fogadtatásából és következményeiből valószínűleg simán le lehetne forgatni egy újabb dokumentumfilmet. Minden bizonnyal van olyan filmes valahol a világon, aki ennek neki is látott már, de úgy tűnik, ez a hercegi pár közvetlen részvétele nélkül készül, ha valóban készítenek ilyet.

Elég a visszaemlékezésekből

Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban több évre szóló szerződést írtak alá a Netflixszel, de az ezután következő projektekben már nem a magánéletük lesz a téma.

A következőket mondja egy bennfentes:

kitalált, előre megírt tartalmak lesznek most már inkább a fókuszban. Romantikus vígjátékok, jópofa és habkönnyű programokról lesz szó.

A híresztelések szerint a hercegi pár két tagja csak producerként vesz majd részt ezeknek a sorozatoknak a gyártásában, azaz a kamera előtt nem fognak szerepelni. Ennek az ellenkezője sem lett volna különösebben meglepő egyébként, tekintettel arra, hogy Meghan Markle eredetileg sorozatszínészként lett ismert.

Harry herceg a tévében?

A Popbitch című hírlevél egyébként azt a pletykát írja legutóbbi számában, hogy Harry herceg nemcsak a Netflixszel tárgyalt szereplésről, hanem az NBC amerikai tévécsatornával is. Az volt a terv, hogy Harry herceg lesz a Saturday Night Live című, szombat esténként jelentkező kabaréműsornak a vendégházigazdája egy adás erejéig, de ez aztán mégsem valósult meg. A SNL-t olyan hírességek vezették az utóbbi időben hatalmas visszhangot keltve, mint Adele, Miley Cyrus, Kim Kardashian vagy Ben Affleck.

Aztán úgy tűnik, mindenki belátta, hogy van elég baja a királyi családnak anélkül is, hogy Harry herceg beáll kabarékonferansziénak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves