Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SOROZATAJÁNLÓ

4 sorozat, ami tetszeni fog, ha szereted az Emily Párizsbant

2024. augusztus 22.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat Emily Párizsban sorozatajánló
4 sorozat, ami tetszeni fog, ha szereted az Emily Párizsbant
© IMDb

Ha hiányolod az Emily Párizsbant, mutatunk pár sorozatot, ami biztosan tetszeni fog. 


Az Emily Párizsban jelenleg a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata. A rajongók valósággal imádják a romantikus, vicces és könnyed történetet, ami mindig tartogat izgalmakat. Amíg a sorozat folytatására vársz, mutatunk pár szériát, ami tetszeni fog, ha imádod Emily kalandjait. 

Ragyogj, ha mersz 

A Ragyogj, ha mersz vagy másik nevén Glamorous a Netflix szórakoztató sorozata, ami Kim Cattrall főszereplésével készült. Marco, a fiatal szépségrajongó lehetőséget kap, hogy a szépségmogul Madolyn Addison asszisztense legyen. A Glamorous by Madolyn nevű cégnél töltött idő alatt Marco élete teljesen átalakul. Felfedezi az identitását, randizik, új barátságokat köt, és valósággal kinyílik. Ám nem csupán Marco változik, mivel Madolyn is átalakul a fiatal asszisztensének köszönhetően. 

Geek Girl

Harriet ​Manners sok dolgot tud, például jól ismeri a dinoszauruszokat, és azt is tudja, hány alkalommal nevet átlagosan egy ember. Azt viszont nem tudja, hogyan illeszkedjen be az iskolába. Folyton ő a nevetség tárgya, ezért, amikor felfedezi egy modellügynökség, megragadja a lehetőséget, és belevág a dologba. Bár eleinte kecsegtetőnek tűnik a divatvilág, később rádöbben, hogy a kulisszák mögött itt is történhetnek katasztrófák. Harrietnek közben megtetszik egy modell, ami csak bonyolítja a dolgokat. 

Egyetemista lányok szexuális élete 

A sorozat középpontjában négy barátnő áll, akik az Essex Főiskolán ismerkednek meg. A lányok szinte rögtön barátságot kötnek egymással, miközben megpróbálnak beilleszkedni az új környezetbe. Szerelemből, drámából, csalódásokból nincs hiány, ahogyan vicces pillanatok is akadnak. A lányok szerethető, néha vicces módon próbálnak eligazodni az egyetemi élet útvesztőiben

Another Self

A három barátnő: Leyla, Ada és Sevgi élete nehéz szakaszba került. Úgy érzik, semmi sem úgy sikerül, ahogyan szeretnék, ezért elutaznak Ayvalık városába, és remélik, ez a hely majd segít nekik egyenesbe jönni. Mindhárman küzdenek problémákkal, és nagyon bíznak benne, a környezetváltozás segít ezt megoldani. A sorozat hangulata kifejezetten pozitív és derűs, miközben azért komoly témákat is felhoz. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves