Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

3 sorozat, amit neked is látnod kell októberben a Netflixen

2024. október 01.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat sorozatajánló
3 sorozat, amit neked is látnod kell októberben a Netflixen
© Shutterstock

Lehet bőven válogatni a Netflix kínálatából! 


Beköszöntött az október, de természetesen a Netflix kínálatában megint bárki találhat olyan sorozatot, amit szívesen kipörget. Most megmutatjuk, hogy a streaming-szolgáltató, mivel készült az ősz második hónapjára. Izgalmas hetekre számíthatunk. Görgesd végig a listát! 

Outer Banks (4.évad)

Október 10-én érkezik a Netflix népszerű sorozatának a folytatása. A sorozat különösen népszerű a kamaszok körében, de még a felnőtteknek is sok izgalmat kínál a széria, aminek a szereplői állandóan kincset keresnek. A főszereplők: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Davis és Rudy Pankow. Az előzetes alapján pedig a kedvenc karaktereink újabb kalandokba keverednek: 

Én vagyok a Zodiákus

Érkezik a Netflixre a zodiákus gyilkosról szóló dokumentumsorozat. A sorozat október 23-án debütál a streaming-szolgáltatón, így az ünnepnapon lehetősége is lesz hazánkkban sokaknak arra, hogy kipörgessék. A zodiákus a 60-as években tartotta rettegésben Amerikát. A kilétére máig nem derült fény, habár a rendőrségnek több gyanúsítottja is volt. A trailerben egy család tagjait hallhatjuk, valamint  korábban nem látott bizonyítékok is előkerülnek, amelyek elég erőteljesen mutatnak az eddig is első számú gyanúsítottként számontartott Arthur Leigh Allenre. A férfi 1992-ben meghalt, és sosem tudták szembesíteni a vádakkal. 

Ibelin rendkívüli élete

Ha valami igazán különlegeset szeretnél látni az elkövetkezendő hetekben, akkor ez legyen az. Ibelin rendkívüli élete október 25-én érkezik a Netflixre. A történetben fény derül az ifjú World of Warcfraft-játékos életére, amikor online barátai a fiú halála után kapcsolatba lépnek a családjával. Mats Steen norvég játékos 25 éves korában degeneratív izombetegségben hunyt el. A norvég dokumentumfilm nagyon jónak ígérkezik! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves