Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Könyvajánló

3 izgalmas könyv, amit még ebben az évben el kell olvasnod

2023. december 01.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

könyv kikapcsolódás könyvajánló olvasás tél
3 izgalmas könyv, amit még ebben az évben el kell olvasnod
© Shutterstock

A nagy hidegben egy könyv és egy jó meleg takaró lesz a legjobb barátod.


Nem is kérdés, hogy az olvasás az egyik legjobb kikapcsolódási forma. Egy izgalmas könyv kiragad a hétköznapokból, és segít, hogy egy időre megfeledkezz mindenről.

Az olvasás szempontjából a tél az egyik legjobb időszak, mert ilyenkor tényleg jól esik a meleg szobában maradni és elmerülni egy hosszú regényben.

Még az év végére is maradt néhány könyv, szóval ha épp nincs olvasnivalód, ajánlunk néhány nagyszerű kötetet.

3 könyv, ami 2023-ban remek választás

Karácsony a villában – történetek álmodozáshoz

Az ünnepi készülődéshez igazán illik ez a novelláskötet, amely négy szerző, Karin Baldvinsson, Hanna Caspian, Anna Jacobs és Martina Sahler exkluzív novelláit tartalmazza. A női szórakoztató irodalom legkedveltebb szerzői most karácsonyi történetekkel teszik még kellemesebbé a meghitt, olvasásra szánt estéket.

És hogy mi köti össze a történeteket? A szolgálólány, az úrnő és a lázadó leány: karácsonykor mindannyian a nagy szerelmet keresik. A boldogság felé vezető útjukat pedig minden alkalommal egy mesés villa keresztezi…

Karácsonyi krimik és rejtélyek nagy könyve

A kötet tökéletes ajándék mindazoknak, akik szeretik a klasszikus detektívtörténeteket. Mindegyik történetet a karácsony titokzatos és varázslatos hangulata jellemzi.

A könyvnek biztosan örül minden krimirajongó, ha karácsonyi ajándékot keresel, remek választás, de akár magadat is meglepheted ezzel a különleges kötettel, amelyben olyan szerzők történetei kaptak helyet, mint Agatha Christie, Sir Arthur Conan Doyle és még sokan mások.

B. K. Borison – Lovelight Farm - Téli csodaország

Stella Bloom gyerekkori álma vált valóra, amikor megvásárolta az Inglewild határán elterülő, hatalmas birtokot, a Lovelight Farmot fenyőfákkal, sütödével és egy korcsolyapályával. Közeledik a karácsony, ám az álom rémálommá válik a farmon: a fenyőfák lassan elhalnak, a szállítmányok megmagyarázhatatlan módon eltűnnek, és úgy tűnik, a pénzügyi katasztrófa elkerülhetetlen.

Stella ezért benevez egy versenyre, a farmot pedig romantikus karácsonyi úti célként mutatja be, amit a barátjával vezet. Csakhogy nincs barátja… Végül akad egy lelkes vállalkozó, aki eljátssza a szerepet, de vajon tényleg csak színlelés az egész?

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves