Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AJÁNLÓ

3 könyv, amit a Black Friday alatt akciósan vásárolhatsz meg

2023. november 23.

2 perc olvasás

ELLE

könyvek könyv black friday könyvajánló
3 könyv, amit a Black Friday alatt akciósan vásárolhatsz meg
© Shutterstock

Közeledik a Black Friday, én mutatunk pár könyvet, amit most akciósan megrendelhetsz! 


A Black Friday jó alkalom arra, hogy megvedd a régóta kinézett táskát, lefoglalj kedvezményesen egy utazást vagy bővítsd pár kötettel a könyvespolcod. Sok üzlet készül akciókkal, de a kiadók webshopjairól sem szabad megfeledkezni, hiszen kedvező áron szerezhetsz be új könyveket. 

Ezeket a könyveket most érdemes beszerezni

A hivatalos Black Friday csak november 24-én lesz, szinte egész héten sok akcióval készültek az egyes könyvkiadók. De nem árt résen lenni, hiszen sok helyen változik a kedvezmény mértéke, emiatt a készletek is gyorsabban fogyhatnak. 

Miranda Cowley Heller: Papírpalota

Elle ötvenéves, három gyermekes anyuka, aki éppen a Cape Codon található nyaralójukban tölti az idejét. Gyerekkora óta minden nyarat ott töltött, de ez most teljesen más, mint a többi. Előző este Elle és a Jonas, a gyerekkori barátja kiszöktek a nyaralóból, és szexeltek, miközben a házastársaik odabent voltak. Elle most kénytelen átgondolni, hogy miként folytassa az életét. A regényben váltakoznak az idősíkok, a jelen történései mellett megismerhetjük, Elle és Jonas kapcsolatának kezdeti szakaszait

black-friday-konyvek-2023
21. század kiadó - 4 193 Ft

Hannah Pick-Goslar: Barátnőm, Anne Frank

Hannah Pick-Goslar Anne Frank legjobb barátnője volt, ebben a könyvben pedig amellett, hogy emléket állít neki, megmutatja, milyen sokat számít a remény és a bátorság. Hannah és Anne barátsága Amszterdamban kezdődött, 7 éven keresztül voltak barátok, miközben meghallgatták és támogatták egymást. Az egyre erősödő antiszemitizmus miatt a két lányt elválasztják egymástól, Hannah úgy tudja, hogy Anne és a családja Svájcba menekültek. Miközben reméli, hogy a legjobb barátnője biztonságban van, a saját családja is egyre borzalmasabb körülmények közé kerül. 

black-friday-konyvek-2023
Európa Kiadó - 4 499 Ft

Susan Stokes-Chapman: Pandóra 

Susan Stokes-Chapman regényében keveredik a történelem és a mitológia, ettől pedig igazán meseszerűvé válik ez a könyv. A történet 1799-ben kezdődik, a 21 éves Dora Blake a nagybátyjával él, és ékszerészi karrierről álmodozik. Egykor a szülei is ezt a foglalkozást űzték, de a nagybátyja más sorsot szán neki. Ám egyik nap egy különleges ógörög váza érkezik a boltba, ami felkelti Dora érdeklődését, és Edward Lawrence, antikvitásszakértő segítségét kéri. Mindketten nagy reményekkel kezdik el kutatni a váza történetét, de hamar rájönnek, vannak titkok, melyeket nem szabad kideríteni. 

black-friday-konyvek-2023
Alexandra Kiadó - 2 800 Ft
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves