Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

And Just Like That

Sarah Jessica Parker óriási hírrel szolgált az Szex és New York rajongóinak

2022. szeptember 22.

2 perc olvasás

ELLE

sarah jessica parker sorozat Szex és New York and just like that És egyszer csak HBO sorozat
Sarah Jessica Parker óriási hírrel szolgált az Szex és New York rajongóinak
© KENA BETANCUR / AFP

A kulisszák mögül jelentkezett be a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker. 


A tavalyi év egyik legnagyobb televíziós dobása kétségkívül a Szex és New York spinoff sorozata volt. Az HBO Maxon debütáló És egyszer csak... ugyan elég vegyes fogadtatásban részesült, a rajongók egy emberként örültek, hogy újra láthatják Carrie, Miranda és Charlotte kalandjait. 

A nézettségi adatok is azt mutatták, hogy a közönségnek hiányzott már a New York-i barátnők története, így aztán óriási volt az öröm, amikor a készítők hivatalosan is megerősítették, hogy hamarosan érkezik a folytatás. 

Most pedig Sarah Jessica Parker, a sorozat főszereplője húzta el a mézes madzagot a rajongók orra előtt, amikor Instagram-oldalán megosztott egy képet a 2. évad forgatókönyvéről. 

„Csak ennyit. Egyelőre”

– fűzte a fotóhoz, amelyen a borító látható, rajta a következő felirattal: And Just Like That, 201. epizód. 

Kolléganője, a spinoff sorozatban Che Diaz karakterét alakító Sarah Ramírez ugyancsak posztolta a forgatókönyvét, amelyen már az első és a második epizód számozása is látható. 

Ebből arra következtethetünk, hogy záros határidőn belül megkezdődik az And Just Like That második évadának forgatása. A showrunner Michael Patrick King egy korábbi interjúban azt is elárulta, eltökélt szándéka, hogy új megvilágításban is megmutathassa a sorozatban Che karakterét. 

„Szeretném megmutatni Che azon dimenzióit is, amiket az emberek eddig nem láttak, mert elvakultak.” 

Izgatottan várjuk, hogy kiderüljön, pontosan mikor érkezik a folytatás! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves