Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AND JUST LIKE THAT

Hihetetlen, melyik szereplő térhet vissza a Szex és New York folytatásában

2022. augusztus 22.

2 perc olvasás

ELLE

carrie bradshaw mr. big Szex és New York and just like that Aiden Shaw
Hihetetlen, melyik szereplő térhet vissza a Szex és New York folytatásában
© Facebook.com/andjustlikethat

Egy évad kihagyás után egy újabb főszereplő tér vissza a Szex és New York rebootba!


Te sem szeretted volna, hogy Carrie Bradshaw  Mr. Big mellett kössön ki a Szex és New Yorkban? Mindig inkább a fakreálmányok szívdöglesztő utának, Aidan Shawnak szurkoltál? Akkor van egy jó hírünk.

Végül Aiden lesz az igazi?

John Corbett, aki a Szex és New York első hat évada, majd a filmek során Aidan Shawt keltette életre a mozivásznon ismét feltűnik Carrie Bradshaw nem mindennapi életében. Ugyan a színész az első reboot évadnál megviccelte az embereket és azt mondta, hogy ő is a csapat része lett, nem így lett. 

Most viszont teljesülhet a vágya mindenkinek, aki szeretné, hogy Carrie Bradshaw végül Aidan Shaw mellett horgonyozzon le. Sajnos Carrie és Big szerelme nem volt hosszú életű, már a visszatérés első epizódjában véget vetettek a készítők Mr. Big életének. Azóta persze Carrie keresi az igazit, elmegy pár randira, de senki olyan nem jött vele szembe, aki komolyan foglalkoztatta volna. 

Új esélyt kaphat Carrie Bradshaw a boldogságra

Nincs is ilyenkor jobb, mint visszahozni a régi, kifejezetten erős szálat, amelynek majdnem esküvő lett a vége.

Az első évad végére Carrie Bradshaw megbirkózott a gyásszal, és többször is utalt rá, hogy mostmár tényleg készen áll a randevúzásra, többé már nem fél attól, hogy ismét ismerkedjen. Aidennel persze a kezdeti lépéseket már nem kell megtennie, az azonban biztos, hogy lesz mit átbeszélniük a viszontlátáskor. 

Milyen fura is az élet, hogy a jelek szerint Carrie Bradshaw megkapja az esélyt, hogy  mindkét férfi mellett megtapasztalja, milyen végleg őt választani. Mert valószínűleg Carrie nem akar majd mást, ha Aiden újra az élete része lesz. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves