Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Stream

3 sorozat a Maxon, amit neked is érdemes megnézned a hétvégén

2024. október 24.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat stream max
3 sorozat a Maxon, amit neked is érdemes megnézned a hétvégén
© IMDB

Ezek a sorozatok nagyon népszerűek a Maxon.


Ha nem tudod, mit nézz a hétvégén, akkor most adunk tippeket, amelyeket a Maxon megtalálsz. 

Jóbarátok

Miért ne mehetne az örök klasszikus? A Jóbarátok rajongók legnagyobb boldogsága, amikor egy hétvégét azzal tölthetnek, hogy kipörgessék a kedvenc epizódjaikat. Ha pedig még nem láttad a népszerű sitcomot, akkor érdemes adnod neki egy esélyt, hiszen oka van annak, hogy 30 év után is népszerű. A Maxon megtalálható az összes évad magyarul is. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry és Matt LeBlanc között 10 éven át olyan jól működött a kémia, hogy könnyen magukkal ragadták a tévénézőket. 

The Last of Us

A horrorsorozat, amely 2023-ban debütált, de a rajongók már izgatottan várják a 2. évadot, amely 2025-ben érkezik. Pedro Pascal és Bella Ramsey kapták a főszerepet. A széria  20 évvel a modern civilizáció pusztulása után játszódik. Ha nem férsz a durva jelenetektől, és szereted a kalandokat, akkor ezt a sorozatot érdemes megnézned. Az 1. évadból 9 epizód készült. A folytatásban pedig a Reszkessetek, betörők! sztárja, Catherine O'Hara is feltűnik, egy pszichológust fog alakítani.

Pingvin

Egy sorozat, amely nemrég debütált a Maxon. A Pingvin egy amerikai bűnügyi drámasorozat, amelyet Lauren LeFranc alkotott, A 2022-es Batman világában játszódik. A főbb szerepekben Colin Farrell, Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Deirdre O'Connell és Clancy Brown látható. Egyelőre még a folytatást nem jelentették be, de nagy esély van rá, hogy a széria kap 2. évadot is. Az Instagramon rengeteg pozitív komment született, volt olyan is, aki kijelentette, hogy az év sorozata a Pingvin.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves