Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SCREAM 7

Rossz hír a Sikoly rajongóinak! Ez a színésznő nem lesz benne a folytatásban

2024. szeptember 25.

1 perc olvasás

ELLE

film courtney cox folytatás Sikoly
Rossz hír a Sikoly rajongóinak! Ez a színésznő nem lesz benne a folytatásban
© IMDb

A Sikoly 7. részét már nagyon várják a rajongók, azonban előfordulhat, hogy az egyik színésznő nem tér vissza. 


Hónapokkal ezelőtt jelentették be, hogy érkezik a Sikoly 7. része. A rajongók már nagyon várják, hogy folytassák a sikeres filmszériát, a következő filmre remélhetőleg már nem kell sokat várni. Ám a friss információk szerint, az egyik fontos szereplő nagy valószínűséggel nem lesz benne a folytatásban.

Courteney Cox lehet, hogy nem tér vissza a Sikoly 7. részére

Tavasszal jelentették be, hogy készült a Sikoly 7. része. Márciusban arról szóltak a hírek, Courteney Cox tárgyalásokat folytat az alkotókkal, hogy szerepeljen a 7. részben. Ő az egyedüli, aki eddig minden filmben szerepelt, ezért a rajongók szinte biztosra vették, a színésznő ismét feltűnik a horrorban. 

Ám a legfrissebb információk szerint a színésznő még nem írt alá szerződést a 7. filmre. Erről Courteney Cox beszélt a Rock4EB jótékonysági rendezvényén. 

Még nem szerződtettek hivatalosan. Én még nem vagyok benne, de lesz Sikoly 7. 

A színésznő elárulta, a karaktere sorsa jelenleg bizonytalan, de nagyon örül annak, hogy a filmet Kevin Williamson, az eredeti Sikoly írója rendezi.  

A színésznő egyébként elárulta, nem kizárt, hogy visszatér a folytatásban, hiszen nem szabtak határidőt, meddig kell aláírnia a szerződést. Ennek ellenére a rajongókat alaposan elszomorították a fejlemények, mivel reménykedtek, hogy Courteney Cox karaktere feltűnik a vásznon. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves