Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

One tree hill

Visszatér a 2000-es évek legnépszerűbb sorozata, itt van minden, amit a Tuti gimi folytatásáról tudunk

2024. szeptember 04.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat tuti gimi
Visszatér a 2000-es évek legnépszerűbb sorozata, itt van minden, amit a Tuti gimi folytatásáról tudunk
© IMDB

A Tuti gimi a régi szereplőkkel folytatódik. 


A Netflixen lesz látható a Tuti gimi folytatása. A sorozat 2003-ban indult útjára Chad Michael Murray, James Lafferty, Hilarie Burton, Sophia Bush és Bethany Joy Lenz főszereplésével. A népszerű széria 9 évadot élt meg összesen, és még mindig hatalmas rajongótáborral rendelkezik. 

Ezt lehet tudni eddig

A sorozat egy fiktív észak-karolinai kisvárosban, Tree Hillben játszódik. A sorozat két színésznője, akik a valóságban is legjobb barátok már évek óta kampányoltak a folytatásért. Most már biztos, hogy Sophia Bush visszatér, mint Brooke Davis, valamint Hilarie Burton is Peyton Sawyer bőrébe bújik. Érdekesség, hogy Hilarie Burton a 6. évad végén elhagyta a sorozatot, és vele együtt Chad Michael Murray is, aki a hírek szerint a mostani folytatásban sem szeretne szerepelni.

Már az is kiderült, hogy Becky Hartman Edwards a Warner Bros. képviseletében lesz executive producer és író. A népszerű házaspár, Jensen Ackles és Danneel Ackles szintén producerek lesznek. Danneel pedig visszatérhet a sorozatba szereplőként is, ugyanis ő alakította több évadon keresztül Rachel Gatina karakterét. Arról nincs hír, hogy James Lafferty és Bethany Joy Lenz szerepet kapnak-e. 

Miről fog szólni?

Bár minden részletet titokban tartanak, a közelgő Tuti gimi folytatás állítólag 20 évvel az eredeti sorozat eseményei után játszódik. Brooke és Peyton lesz a középpontban, mivel továbbra is közeli barátok maradnak, és megpróbálják felnevelni a tinédzser gyerekeiket, akik kersztül mennek ugyanazokon az életkihívásokon, amelyekkel sok évvel ezelőtt a szüleik is szembesültek. A folytatás a felnőttek és a tinédzserek interperszonális küzdelmeire fog összpontosítani.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves