Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Könyvajánló

A legizgalmasabb romantikus regények, amiket neked is el kell olvasnod

2024. január 25.

3 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

könyv romantikus könyvajánló olvasás szabadidő
A legizgalmasabb romantikus regények, amiket neked is el kell olvasnod
© Shutterstock

A hideg estéken egy romantikus regény segíthet teljesen kikapcsolódni.


Amikor úgy érzed egy hosszú munkanap után, hogy igazán szükséged lenne egy kis feltöltődésre, vagy egyszerűen csak képtelen vagy megállítani a folyamatosan pörgő gondolataid, egy romantikus regény ragadhat ki a valóságból.

Ez lelkileg és szellemileg is segít a regenerálódásban, az olvasás ráadásul a szellemi frissességed fenntartásában is sokat segít. És természetesen az egyik legélvezetesebb kikapcsolódási forma, kár lenne lemondanod róla.

Ha épp nincs mit olvasnod, mutatunk néhány könyvet, amire megéri néhány órát szánnod!

A legjobb romantikus regények 2024 első felében

Lucinda Riley – Napnővér

Electra D'Apliese, a világhírű modell gyönyörű és gazdag, ám valójában kezd kicsúszni a kezéből az élete irányítása. Képtelen feldolgozni apja halálát, így az alkoholhoz és a drogokhoz menekül. Mialatt a környezete aggódik miatta, Electra egy titokzatos levelet kap, amiben valaki azt állítja, hogy a nagymamája.

konyv-elle.hu

Közben egy másik történetszál is elindul, melynek főszereplője Cecily Huntley-Morgan, aki azért érkezik Kenyába, mert azt reméli, ott gyógyírt találhat összetört szívére. Megismerkedik egy vonzó idegennel, ám bimbózó kapcsolatukat a háború kettétöri, és a szerelmesek élete örökre megváltozik.

Guillaume Musso – ÉS Azután

A szerző regényről regényre különleges kapcsolatot alakít ki olvasóival. Az 1974-ben Antibes-ban született Musso a diákévei alatt kezdett írni. A közönség először 2004-ben, az És azután... megjelenésekor találkozhatott vele. Majd egymást érték a regények.

konyv-elle.hu

Mára ő a legnagyobb példányszámban eladott kortárs francia író, aki tizenkét éve megszakítás nélkül vezeti a francia sikerlistát, és népszerűsége a világ minden táján töretlen. Ebben a regényben egy lenyűgöző ezoterikus utazásra hívja az olvasót, de a könyv elsöprő szerelmi történet és fordulatos thriller is egyben.

Helly Acton – Szinglik a polcon

Ez a vicces, őszinte és kissé szarkasztikus történet tükröt tart a társadalom azon elvárásának, hogy társra kell találni, és családot kell alapítani. Bárki, aki hallotta már a ,,miért vagy még szingli?" kérdést, együtt fog érezni a szereplőkkel, akik arra a kérdésre keresik a választ: boldogok tudunk-e lenni saját magunkkal?

konyv-elle.hu

Amy-vel öt másik nőhöz hasonlóan tévénézők milliói előtt szakít a barátja. Bár eredetileg a hatalmas fődíj miatt marad a műsorban, végül a többieknek köszönhetően elég bátorságot gyűjt a további kihívásokhoz, hogy végül egy még nagyobb jutalmat nyerjen el.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves