Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Könyvajánló

4 könyv, amit már nagyon várunk idén ősszel

2023. augusztus 31.

3 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

Ősz könyv könyvajánló olvasás újdonság
4 könyv, amit már nagyon várunk idén ősszel
© Getty Images

Az őszt ezek a könyvek biztosan feldobják majd!


Az esősebb idő beköszöntével kevesebb szabadtéri programot lehet szervezni, de lásd meg ennek a jó oldalát: így végre elolvashatod az idei őszi szezon legjobb könyveit!

Végre lesz időd bepótolni az elmaradást, és elolvasni, ami már régóta ott vár a polcon, de azért mi is adunk néhány tippet, hogy milyen könyvek lesznek a legnépszerűbb újdonságok.

4 könyv, ami az idei ősz bestsellere lesz

Náray Tamás: Barbara – A találkozás

Várható megjelenés: 2023.10.31.

Az író Barbara-trilógiájának második kötetét már alig várják az olvasók, hiszen a történet első része is letehetetlenül izgalmas volt. A nagyívű történelmi családregény folytatása szintén bővelkedik majd izgalmakban, drámában, szerelemben, miközben talán a történelmi összefüggések is átélhetőbbé és érthetőbbé válnak. A XX. század történései megrázó női sorsok tükrében bontakoznak ki, miközben az is kiderül, hogy miért érdemes mindig újrakezdeni – még akkor is, amikor minden reménytelennek tűnik.

Egy testben két szív - Versek és mesék a várandósságról, szülésről és szülőségről

Válogatta: Csóka Judit és Szabó T. Anna

Várható megjelenés: 2023.09.29.

A születés és a szülés életünk legkülönösebb és legmeghatározóbb eseménye, ami mindent megváltoztat – egyszerre két ember életében is. Hogyan lehet megküzdeni a várandósság és a szülés utáni első napok nehézségeivel? Miért nem kerülheti el senki az érzelmi hullámvasutat, és hogyan találhat egymásra anya és gyermeke? Ezekre a kérdésekre keresi a választ ez a kötet Szabó T. Anna költő, és Csóka Judit szakpszichológus, meseterapeuta segítségével.

Britney Spears: A bennem lévő nő

Várható megjelenés: 2023.10.24.

Az énekesnő végre a saját szavaival meséli el, mit gondol a hírnévről, az anyaságról, a zenéről és a szabadságról. A hányattatott sorsú popikon karrierje a mai napig sokakat inspirál, a popzene történetét tagadhatatlanul befolyásoló munkássága pedig most is sokakat izgat. Az életrajzi mű kötelező mindenkinek, akit érdekel a kilencvenes és a kétezres évek zenei közege és a világ egyik leghíresebb énekesnőjének élete.

Ali Hazelwood: A szerelem elmélete

Várható megjelenés: 2023.09.28.

Elsie Hannaway elméleti fizikus, tanársegédként rengeteget dolgozik abban a reményben, hogy elnyeri álmai állását. Hogy kiegészítse a fizetését, alkalmanként álbarátnőt játszik olyan ügyfelek mellett, akik ezt busásan megfizetik. Ám azzal nem számol, hogy a szerelmet ő sem kerülheti el. Rá kell döbbennie, hogy a számok világa nem működik, amikor az érzelmei elől nincs hová menekülnie, így kénytelen a szerelemről alkotott elméleti tudását átültetni a gyakorlatba is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves