Quantcast

FILMAJÁNLÓ

Filmújdonságok, amiket nagyon várunk júniusban

Filmújdonságok, amiket nagyon várunk júniusban
© Facebook.com/ElvisMovie

Nemcsak a nyár beköszöntét fogod élvezni júniusban, hanem azokat a filmeket is, amelyek a hónapban kerülnek bemutatásra a mozikban és a Netflixen.

Akcióból, thrillerből, drámából és életrajzi filmből nem lesz hiány. Júniusban megéri majd moziba menned vagy bekapcsolni a Netflixet, mert tényleg szuperizgalmas alkotásokkal fűszerezik meg a nyár első hónapját.

Jurassic World 3: Világuralom

Sokak számára bizonyult meghatározónak a 90-es években elstartolt Jurassic Park, amely kisebb-nagyobb szünetekkel a mai napi újabb, látványosabb, kalandosabb filmekkel áll elő az elszabadult dinoszauruszokról. A mostani produkció körülbelül négy évvel az Isla Nublar pusztulása után játszódik. A film az emberek és a dinoszauruszok közötti csatájára összpontosít, és végül kiderül, kik lesznek a csúcsragadozók. Olyan nagyszerű színészek kínálják nekünk az izgalmat, mint Sam Neill, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard és Jeff Goldblum.

Bemutató a mozikban: 2022. június 9.

Mindent egy lapra

Adam Sandler leginkább a vígjátékoknak köszönheti, hogy beleégett az elménkbe. Épp ezért lesz most olyan üdítő, hogy egy drámai szerepben láthatjuk viszont. Sandler a lecsúszott kosárlabdaedző Stanley Sugarmant alakítja, aki tehetségkutatóként próbálja feléleszteni karrierjét, ezért egy új játékost toboroz a tengerentúlról az NBA-be anélkül, hogy először megbeszélné csapatával. Annyira hisz abban az egy emberben, hogy kész feltenni rá az egész karrierjét. A Netflix szerint a film egy “szerelmes levelél” a kosárlabdához, amelynek producere az NBA szupersztár, LeBron James.

Netflix premier: 2022. június 10.

Halftime

A Jennifer Lopez rajongók most kapaszkodjanak meg: érkezik a kedvencük életét feldolgozó dokumentumfilm! Betekintést kapunk Ben Affleckkel való kapcsolatába, és a mindennapjaiba. Anya, énekes, világsztár, aki ugyanolyan ember, mint mi. A 2020-as Super Bowl félidei show főszereplője volt Shakirával, és ezzel kapcsolatban is csepegtetnek nekünk kulisszatitkokat.

Netflix premier: 2022. június 14.

Fortune-hadművelet: A nagy átverés

Ebben a Guy Ritchie akció-vígjátékban egy kémcsapat áll össze egy hollywoodi sztárral, hogy leállítsák egy halálos, új fegyvertechnológia eladását. A főszerepben a végtelenül sármos és mindenkit lekaratézó Jason Statham, aki Orson Fortune ügynököt alakítva, élete legveszélyesebb küldetésére vállalkozik a csapat agyaként. A küldetésben segítségére lesz Aubrey Plaza, az és Úriemberek után ebben a filmben is számíthatunk Hugh Grant egyedi humorára.

Bemutató a mozikban: 2022. június 16.

Elvis

Most az Elvis rajongók kapjanak a szívükhöz, mert feltámasztják egy film erejéig a legendás énekest, azt az embert, aki képes volt tömegeket elbájolni a hangjával, és kenyérre kenni minden nő szívét. Austin Butler alakítja majd Elvis Presleyt az életrajzi filmben, aki az 1950-es években vált híressé. A film a gyermekkorától kezdve, az egész életét feldolgozza, egészen a 42 éves korában bekövetkezett korai haláláig. A produkció másik sztárja, a menedzserét alakító Tom Hanks lesz.

Bemutató a mozikban: 2022. június 23.

A pók feje

Sci-fi thriller, illetve börtöndráma George Saunders történetéből született, amihez a Deadpool írói is hozzátették a magukét. A gonosz főszereplőt Chris Hemsworth alakítja, akit manapság leginkább csak Thorként ismerünk, de most hátrahagyva a Marvel-világát, egy egészen új oldalát mutatja meg. Egy luxussziget börtönében végez emberkísérleteket érzelemmanipuláló gyógyszerekkel, ami bizony félresiklik, és a raboknál is betelik a pohár.

Netflix premier: 2022. június 14.

Minyonok: Gru színre lép

Nemcsak a kicsikét, hanem a felnőttek szívét is elrabolták a Gru-filmek. A rajongók vágya végre teljesül: érkezik a világ egyik legnépszerűbb és legkedvesebb animációs sorozatának folytatása, pontosabban előzménye! Láthatjuk, miként vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ főgonosza. Ehhez előbb még csatlakoznia kell az Álnok Hatos nevű szupergonosz csoporthoz, ezért kieszel egy tervet, aminek köszönhetően tutira beveszik a bandába. Természetesen mindenben segítségére lesznek a minyonok is, így garantált a nevetés.

Bemutató a mozikban: 2022. június 30.

AMÍG VÁRSZ A PREMIEREKRE, NÉZD MEG EZEKET:

A 10 legjobb igaz történet a Netflixen

5 film a Netflixen, ami feldobja a hétvégédet

A 10 legjobb romantikus film a Netflixen