Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Így folytatódik a Sárkányok háza 3. évada

2024. augusztus 06.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat sárkányok háza max
Így folytatódik a Sárkányok háza 3. évada
© IMDB

A Sárkányok háza tele lesz izgalmakkal a jövőben is.


Fontos részletek derültek ki a Sárkányok háza folytatásával kapcsolatban. Az egyik legfontosabb információ, amire fény derült, hogy a Max népszerű sorozata a 4. évaddal fog véget érni. Azonban már azt is tudni lehet, hogy nagyjából, mire számíthatunk a 3. évadban. 

Mikor kezdenek forgatni?

A rossz hír, hogy megint sokat kell majd várnunk, ugyanis a tervek szerint csak 2025 elején kezdik el forgatni az új részeket, ami azt jelenti, hogy 2026-nál előbb nem lesz premier. Várhatóan ismét nyár elején kapjuk majd meg az első epizódokat. A Sárkányok háza 2. évadának fináléját tárgyaló hétfői sajtótájékoztatón Ryan Condal showrunner és társalkotó elárulta, hogy a Trónok harca előzménysorozat még két évadot fog tartalmazni, és a 4. évaddal zárul.

Nem tudni, hogy ismét 8 epizódos lesz-e

A Sárkányok háza 1. évadánál 10 epizódot kaptunk, ám a következőnél már csak 8-at. Most pedig nem tudta megmondani a sorozat késztítője, hogy hány részre számíthatnak a rajongók a 3. esetében.  Ezzel kapcsolatban még van bőven megbeszélnivalója a stábnak.

Még nem tárgyaltam erről az HBO-val. Én csak arra számítanék, hogy a sorozat ritmusa, drámai történetmesélés szempontjából, továbbra is ugyanaz lesz, mint a 2. évadban

– magyarázta Ryan Condal.

Sok a megválaszolatlan kérdés a 3. évadig

Vigyázz, spoilerveszély! Condal arra is kitért, hogy Otto Hightower (Rhys Ifans) - a király egykori keze és Alicent apja - miért volt látható röviden a 2. évad fináléjának utolsó képei között, látszólag bebörtönözve. A sorozatfőnök azt mondta, hogy ezekre a válaszokra a 3. évadig várni kell, de azt kiemelte, hogy Otto Hightower története közel sem ért még véget. Azt is biztosra vehetjük, hogy az új évad a a „totális háborúról fog szólni”.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves