Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

A Sárkányok háza 2. évadának fináléjáról beszél most mindenki, erre senki sem számított

2024. augusztus 05.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat finálé sárkányok háza
A Sárkányok háza 2. évadának fináléjáról beszél most mindenki, erre senki sem számított
© IMDB

A Sárkányok háza vége sokakat meglepett. 


A Sárkányok háza 2. évadának fináléja elképesztőre sikeredett. Nem volt hiány a várva várt találkozásokból, valamint újra érezhettük azt, milyen a Trónok harca világában lenni. A 3. évad valószínűleg még inkább sokkoló és véres lesz. Vigyázat, spoilerveszély! Ha még nem láttad az új epizódot, akkor inkább ne görgess tovább, ha nem szeretnéd, hogy lelőjjük a poént. 

Mi történt az utolsó epizódban?

Az utolsó részben Daemon látomása sok mindent elárult neki a Targaryen család jövőjéről. A Trónok harcából jól ismert „Közeleg a tél” mondatot pedig először hallhattuk ebben a szériában. Az epizód végén azonban jön egy újabb csavar, amikor Alicent és Rhaenyra találkozása Sárkánykőn. Alicent pedig könnyek között beleegyezik valamibe, aminek sok rajongó látta az eljövetelét, de mégis meglepő. 

Mikor jöhet a 3. évad?

A rossz hír, hogy nagyon úgy tűnik a 3. évadra is két évet kell várnunk, tehát 2026-nál előbb nem valószínű, hogy megérkezik a Maxra. Azt azonban nem tudni, hogy a 3. évad lesz-e az utolsó vagy a készítők még tovább terveznek a sorozattal. A rajongók azonban izgatottan várják, hogy végre nagy háborút is lássanak a Sárkányok házában. Az új évad forgatása még nem kezdődött el, de valószínűleg a készítők és a színészek minél előbb neki fognak látni a munkának.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves