Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Dragons

Nagy bejelentés: ennek minden Sárkányok háza rajongó örülni fog

2023. március 30.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat sárkányok háza bejelentés
Nagy bejelentés: ennek minden Sárkányok háza rajongó örülni fog
© Instagram/Sárkányok háza

A Sárkányok háza nem fog megállni két évadnál!


A Sárkányok háza rajongói izgatottan várják a 2. évad érkezését, ám sajnos még sokat kell várni a folytatásra, ugyanis a forgatások csak idén márciusban kezdődtek meg Spanyolországban. A tervek szerint a 2. évad 2024 nyarán fog debütálni a HBO-n. Van egy jó hír is azonban: most már szinte biztos, hogy 3. évad is lesz a Trónok harca népszerű előzménysorozatából. 

A készítők nem akarnak megállni két évadnál

Mondani sem kell, hogy a Sárkányok háza hatalmas sikernek örvendett, bár a rekordját most a The Last Of Us megdöntötte, ennek ellenére imádják a nézők. Nemrég kiderült, hogy a 2. évad csak 8 részből fog állni, míg az 1. évad 10 részes lett. A rajongóknak azonban nem kell csüggedniük, egy ideig nem kell búcsúzniuk a Targaryen családtól, ugyanis a 3. évad, sőt egy lehetséges 4. évad is tervben van. Az nem biztos, hogy olyan hosszúra sikerül majd, mint anno a Trónok harca, de néhány évig még biztosan tudnak, mit mesélni a készítők.

A 3. évadban lesz a nagy show?

A készítők és az HBO tervei szerint a 2. évad nem lesz annyira véres, de a 3. évadban egy nagy csatára számíthatnak majd a nézők. Nos, az kétségtelen, hogy már az 1. évadban is voltak bőven izgalmak, drámák és véres jelenetek, de valószínűleg az igazán súlyos dolgokra még jó pár évet várnunk kell. 

Ezt gondolja George R. R. Martin

Korábban beszámoltunk róla, hogy az író szerint hány évadra és epizódra van szükség a sztori befejezéséhez: 

Négy teljes, egyenként 10 epizódból álló évadra lesz szükség ahhoz, hogy az elejétől a végéig igazságot adjunk a Sárkányok táncának

- írta a honlapján néhány hónappal ezelőtt.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves