Quantcast

SZABADIDŐ

Hétvégi programajánló: május 27-29.

Hétvégi programajánló: május 27-29.
© gzorgz / Getty Images

Ismét itt az Elle hétvégi programajánlója, ha nem tudod, hova indulj ebben a szép időben!

Szerencsére szombaton és vasárnap is kellemes, nyári időnk lesz, így vétek lenne otthon maradni. Az Elle hétvégi programajánló pedig elárulja, merre érdemes elindulni!

ELLE Decoration Pop-Up Store a MOM Parkban

A május 26-án nyíló, négynapos Pop-Up Store-ban megelevenednek a magazin oldalai és három dimenzióban válnak megtapasztalhatóvá számodra! Az üzlet valóságos zöld oázisként emelkedik ki a MOM Park földszintjén, ahol friss és üde színek és egy kellemes, titkos kert hangulata fogadja a látogatókat. Az új ötletekhez, inspirációhoz teret és találkozási lehetőséget biztosító városi oázisban lakberendezési tanácsokat kérhetsz szakértőinktől, és találkozhatsz az ELLE Decoration csapatával is. A helyszínen előfizetők értékes designtárgyak között válogathatnak, amit azonnal haza is vihetnek magukkal. Kövesd az eseményt és közösségi oldalainkat, hogy értesülhess róla, pontosan milyen meglepetésekkel készülünk!

Ingyenes táncház a Parkban 

Örülhetnek a kárpát-medencei táncok és zene szerelmesei, ugyanis május 1.-étől szeptemberig minden második vasárnap táncházzá alakul a városligeti promenád. A táncház mozgalom legkiválóbb bandái fogják húzni a talpalávalót a térség legkülönfélébb népi hagyományait felelevenítve. Legyen szó klasszikus erdélyi vonós zenéről, vagy balkáni rezesekről, moldvai csángó muzsikáról, itt mindent meg fog találni az érdeklődő. Hol? A Városligetben a Pántlika Bisztró mellett (a Konrád Adenauer út és a Zichy Mihály út találkozásánál).

Budapest Park jótékonysági futás

A Budapest Park koncerteken tapasztalt energiák ezúttal a futópályán összpontosulnak! Május 28-án kerül megrendezésre a Park első saját szervezésű jótékonysági futóeseménye a Margitszigeten! Ez több, mint egy sport megmozdulás; az esemény egy jó ügy érdekében valósul meg, ugyanis a Margitszigeti Atlétikai Centrum integrációs sportnapjára csatlakozunk rá, és minden nevezési díjjal a Pető Intézet Alapítvány munkáját támogatjuk. Nem kell, hogy profi sportember legyél, a kiírt táv teljesíthető futva, kocogva, gurulva, vagy akár sétálva, táncolva, a lényeg, hogy közösen, együtt tegyük - Parkként, egy nagy közösségként. Nevezés és további színesítő elemek, programok hamarosan!

Városligeti Gyereknap

Ismét vár az ingyenes Városligeti Gyermeknap a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében! Két év szünet után a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat újra megszervezi az ingyenes Városligeti Gyermeknapot. Minden program ingyenes, úgyhogy hozzátok az egész családot, barátokat, osztálytársakat! Vagány sportprogramok! kick-boksz, tájfutó-labirintus, birkózás, ökölvívás, lábtoll-labda, de indulhatsz házi sakkversenyen is! Biztosan fel fogsz ismerni egy-két olimpikont is a helyszínen, de ez meglepetés!

Piacok Napja x BELVÁROSI FESZTIVÁL

Ezen a hétvégén az Erzsébet tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik! Ez egy különleges esemény, mikor Budapest legnépszerűbb közösségi piacai egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok portékáit hatalmas választékban! Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves - gardróbfrissítők ruhatára, hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, DIY és vintage termékek, kézműves gasztrokészítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, magyar termelők finomságai, egyedi baba-mama kiegészítők és játékok, zero waste és környezetbarát alternatívák: mindenből a legjobb, egy helyen, a Piacok Napján!

Ha inkább otthon maradnál

A 7 legjobb kosztümös sorozat

A 10 legjobb romantikus film a Netflixen

A 10 legjobb horror a Netflixen