Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Breaking

Végre megérkezett Meghan Markle és Harry herceg dokumentumfilmjének előzetese

2022. december 01.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix angol királyi család dokumentumfilm harry herceg királyi család Meghan Markle
Végre megérkezett Meghan Markle és Harry herceg dokumentumfilmjének előzetese
© Fotó: Netflix

Harry herceg és Meghan dokumentumfilmje hamarosan elérhetővé válik a Netflix felületén, már az első előzetes is megérkezett hozzá. 


Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Harry herceg és Meghan szerződést írtak alá egy dokumentumfilmről, amit a Netflix számára készítenek el. A film körül sok volt a botrány, ám úgy tűnik a Harry és Meghan még az idén megjelenik. 

Itt van a Harry és Meghan első előzetese

A készülő filmről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy nagyon személyes. A forgatás közben a hercegi pár konfliktusba került a rendezővel, aki idő előtt elhagyta a projektet. Állítólag Erzsébet királynő halála után Harry szerette volna eltolni a megjelenést, ám a bennfentesek szerint még idén elérhetővé válik, várhatóan december elején. 

A rövid előzetesben interjúkat és új családi fotókat láthatunk. Korábban Meghan azt mondta, hogy izgalmasnak tartja, hogy ilyen formában oszthatják meg a történetüket., még akkor is, ha más szemüvegén keresztül. 

A dokumentumfilmben vélhetően szó lesz a királyi családról, a testvérek közötti viszályról, és az elmúlt évek konfliktusairól

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves