Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Dokumentumfilm

Egyre nagyobb a botrány: már a rendező is kiszállt Harry herceg és Meghan Markle filmjéből

2022. november 21.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
Netflix angol királyi család dokumentumfilm harry herceg meghan markle
Egyre nagyobb a botrány: már a rendező is kiszállt Harry herceg és Meghan Markle filmjéből
© Fotó: Chris Jackson / Getty Images

Az előzetes információk szerint Harry herceg és Meghan Markle dokumentumfilmje decemberben érkezik, ám egyre több vele a probléma. 


Állítólag Harry herceg szerette volna elhalasztani a Netflix számára készített dokumentumfilmnek a premierjét, ám a streaming szolgáltató mégis a december mellett döntött. Most kiderült, hogy a forgatás sem zajlott a legegyszerűbben. 

Ezért szállt ki a rendező

A hercegi pár eredetileg Garrett Bradley rendezőt kérte fel arra, hogy készítse el a dokumentumfilmet. A rendező korábban már több híreséggel dolgozott együtt, így nem volt számára ismeretlen a feladat. Ennek ellenére hamar kiderültek az ellentétek, ezért végül úgy döntött, hogy nem szeretne Harry herceggel és Meghannal dolgozni. 

Az informátorok szerint a rendező szeretett volna forgatni a pár kaliforniai otthonában, aminek ők cseppet sem örültek. Ennek ellenére Garrett ragaszkodott hozzá, ami vitákhoz vezetett. Végül inkább félbehagyta a forgatást. 

Ezután Harry és Meghan saját produkciós cége rögzítette a jeleneteket, majd felvették Liz Garbus rendezőt. A filmrendező szintén sok dokumentumfilmet rendezett, így nem számít kezdőnek a szakmában, ennek ellenére felvetődik a kérdés, hogy mennyit változtathatott a koncepción. 

Részben ezt támasztja alá Meghan Markle egyik korábbi interjúja, amiben azt mondta, hogy a történetüket az emberek más szemüvegén keresztül fogják látni, nem feltétlenül úgy, ahogyan ők azt elmesélték volna. Ez a szakértők szerint aggodalomra adhat okot, hiszen azt jelentheti, hogy olyan dolgok fognak benne elhangozni, melyekkel még ők sem értenek feltétlenül egyet.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves