Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi ügyek

Kiderült: Meghan Markle durván megfenyegette Harry herceg exét

2022. november 22.

1 perc olvasás

ELLE
harry herceg meghan markle fenyegetés
Kiderült: Meghan Markle durván megfenyegette Harry herceg exét
© Getty Images/Chris Jackson

Meghan Markle csúnyán beszólt Harry herceg volt barátnőjének.


Harry herceg és Chelsy Davy 7 éven át voltak együtt, de végül 2011-ben a szakítás mellett döntöttek. Az egykori pár olyan jó kapcsolatot ápol egymással, hogy Chelsy még Harry és Meghan Markle esküvőjére is hivatalos volt. Úgy tűnik, hogy a hercegné ennek annyira nem örülhetett. 

Nem ő volt az egyetlen ex az esküvőn

Harry herceg szeret békességben szakítani, mert egy másik exe, Cressida Bonas is ott volt a lagzin. Harry és Cressida két évig randiztak, 2012 és 2014 között. Nos, azt nem tudni, hogy Meghan Markle rá is féltékeny volt-e vagy csak Harry herceg első nagy szerelme váltotta ki belőle. Érdekesség, hogy a hercegné és Chelsy Davy még ölelkeztek is 2018-ban az esküvőn.

Durva dolgot mondott neki

Állítólag Harry herceg és Chelsy újra beszéltek mostanában. A hercegnek hamarosan megjelenik a memoárja, ami állítólag még nagyobb botrányt okozhat a királyi családban, de a volt kedvesével is egyeztetni akart az ügyben, hogy mit oszthat meg a nagyvilággal a kapcsolatukról. Meghan állítólag, amikor megtudta, hogy a férje újra beszél a volt barátnőjével, üzenetet küldött neki.

Maradj távol a férjemtől

 - mondta Meghan Markle. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves