Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Liz Garbus

Megdöbbentő váddal állt elő a Harry & Meghan rendezője

2023. január 25.

2 perc olvasás

ELLE
Netflix harry herceg meghan markle vádak Harry és Meghan Liz Garbus
Megdöbbentő váddal állt elő a Harry & Meghan rendezője
© Fotó: Mike Coppola/Getty Images

Amit a Harry & Meghan rendezője, Liz Garbus most állít, az összecseng Harry herceg egyik korábbi nyilatkozatával.


Hatalmas botrány lett tavaly év vége felé a Harry & Meghan című dokumentumfilmből. Az alkotás rendezője most a palotával szemben hozott fel vádakat.

Liz Garbus mindent elmondott

Ha számodra kevésbé tűnik már olyan nagy földindulásnak a Harry & Meghan című, tavaly megjelent, netflixes dokusorozat, az csak azért lehet, mert idén Harry herceg könyve még nagyobb botrányt kavart. De ettől még hatalmas vita volt november-decemberben a Harry & Meghanról is, többek között amiatt, hogy a brit királyi család sértődötten nyilatkozott arról, mennyi, rájuk nézve terhelől állítást tartalmaz a sorozat, és ők még csak lehetőséget sem kaptak arra, hogy ezekre válaszoljanak.

Nos, a dokuszéria rendezője az Oscar-díjas Liz Garbus, és ő most a Vanity Fairnek nyilatkozott ezzel kapcsolatban. Fontos, hogy a sorozat néhány felirattal kezdődik, amik közül az egyik azt tartalmazza, hogy az epizódok tartalmával kapcsolatban a királyi család tagja nem kívántak semmit nyilatkozni – pontosan erre mondta később a család, hogy igazából meg se kérdezték őket. Lis Garbus válasza erre a következő:

a Buckingham Palota azt mondta, hogy nem adtunk nekik lehetőséget a megszólalásra, pedig nagyon is adtunk.

Azt is tudja, miért

Liz Garbus hozzáteszi, hogy nagyon is jól tudja, miért állítottak valótlanságot a sorozat készültével kapcsolatban:

ezt azért csinálták, hogy hiteltelenítsenek bennünket... és ha minket hiteltelenítenek, azzal a műsor tartalmát szintén hitelteleníthetik.

Hozzátesz még egy elég plasztikus hasonlatot:

átéltünk pár pillanatot, amik olyanok voltak, mint az Alíz Tükörországban.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Liz Garbus fenti nyilatkozatát egyébként érdemes összevetni Harry herceg idén januári állításaival. Ő ugyanis a könyve megjelenése kapcsán mondta azt, hogy családtagjai a sajtóval szövetkezve kavartak, hogy keresztbetegyenek az amerikába távozó hercegnek és feleségének.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves