Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW VIDEO

És egyszer csak...: a friss forgatási fotók teljesen összezavarták a rajongókat

2023. február 03.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sarah jessica parker sorozat Szex és New York and just like that És egyszer csak... És egyszer csak 2. évad
És egyszer csak...: a friss forgatási fotók teljesen összezavarták a rajongókat
© Instagram/@justlikethatmax

Jelenleg is forgatják a színészek az És egyszer csak... második évadát. Az elmúlt hetekben egyre különlegesebb fotók érkeznek. 


Az És egyszer csak... a sok kritika ellenére hatalmas sikert aratott. Éppen ezért nem is volt kérdés, hogy folytatják a sorozatot. Az új évadról a színészek és az alkotók nem sokat árultak el, de a forgatási fotók már most alaposan összezavarták a rajongókat. 

Egyre különlegesebb képek érkeznek az És egyszer csak... forgatásáról

A jelenetek egy részét New York utcáin rögzítik, így a fotósok, illetve a rajongók könnyedén elkaphatnak pár pillanatot. Legutóbb például az Aident alakító John Corbett jelent meg, aki azóta folyamatosan felbukkan a helyszíneken. Most egy étteremben vettek fel jeleneteket, és Carrie mellett a barátnői is ott voltak. 

@voguegermany Am Set von #andjustlikethat haben wir #aidan mit den Ladys beim Dinner gesichtet. #voguegermany #andjustlikethatmax #andjustlikethatfilming #andjustlikethatofficial #carriebradshaw #carrieandaidan #aidanshaw #satc #satctiktok ♬ original sound - Michael drake

A felvételek alapján nagyon úgy tűnik, hogy Carrie és Aiden ismét összejöttek, ám a történet szerint Aiden boldog házasságban él. Legalábbis ez derült ki a második Szex és New York filmből. Akkor azt is elmesélte Carrie-nek, hogy gyerekei születtek, és nagyon boldogok. Ám az új fotók alapján nem tudni, hogy miként alakult a szereplők élete. 

A fotókon a színészek nevetnek, beszélgetnek, Charlotte és Miranda mellett pedig ott van Carrie új barátnője, Seema. A rajongók részben ezért gondolják, hogy a vacsora egy olyan baráti összejövetel lehet, ahol a többiek jobban megismerhetik Aident. Bár tény, hogy Charlotte és Miranda már régóta ismerik. 

Ennek ellenére sokan úgy vélik, az új forgatási fotókkal csak a rajongókat szeretnék félrevezetni. Az első évad forgatása alatt sok olyan felvétel jelent meg, ami megtévesztette az embereket, a tényleges epizódokba ezek már nem kerültek bele. Például a Mr. Biget alakító Chris Noth ott volt a temetés felvételénél, annak ellenére, hogy a történet szerint a karaktere meghalt. Az új képeket itt nézheted meg


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves