Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Emily In Paris

Megérkezett az Emily Párizsban 3. évadának előzetese

2022. november 30.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat előzetes folytatás Emily Párizsban Emily Párizsban 3. évad
Megérkezett az Emily Párizsban 3. évadának előzetese
© Fotó: instagram/@emilyinparis

Az Emily Párizsban új évada rengeteg izgalmat tartogat. Mutatjuk!


Az Emily Párizsban 2. évada hatalmas függővéggel ért véget, így érhető, hogy a sorozat rajongói már nagyon várják a folytatást. Szerencsére már a premier dátuma is kiderült, december 21-én válik elérhetővé a Netflix felületén. 

Itt az Emily Párizsban előzetese

A második évad végén Emily kapott egy állásajánlatot, ám ekkor el kellene hagynia Párizst. A döntését nem tudtuk meg, ám már az első előzetesből látszik, hogy rengeteg vicces szituációba keveredik, miközben megpróbálja fenntartani az egyensúlyt a munka és a szerelmi élete között. 

A divatrajongóknak sem kell aggódniuk, hiszen már a rövid videóban rengeteg színpompás és extravagáns szettet visel Lily Collins. 

A színészek mindannyian visszatértek a folytatásra, és az Alfie-t alakító Lucien Laviscount állandó szereplővé lépett elő, így valószínűleg folytatódik a szerelmi háromszög Emily, Alfie és Gabriel között. Emellett új színészek is csatlakoztak a sorozathoz, ezért az epizódok várhatóan még több izgalmat tartogatnak majd.

December 21-én tehát érkezik a folytatás, és nem kell aggódni, hiszen már berendelték a sorozat 4. évadát is.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves