Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Emily in Paris

Meglepetés: itt vannak az első fotók az Emily Párizsban 3. évadából

2022. szeptember 22.

1 perc olvasás

ELLE

Netflix Lily Collins Emily Párizsban Emily in Paris netflix sorozat Emily Párizsban 3. évad
Meglepetés: itt vannak az első fotók az Emily Párizsban 3. évadából
© Netflix

Végre belepillanthatunk az Emily Párizsban folytatásába!


Nagyon úgy tűnik, hogy idén sem maradunk Párizs és legfőképpen Emily nélkül! A vidám hangulatú vígjátékszéria, az Emily Párizsban sokak szívébe belopta magát a karantén idején, és a készítők azt is elárulták, hogy hosszú távra terveznek a stábbal – Emily kalandjai ugyanis egy 3. és 4. évadot is kapnak.

Ezután hosszú ideig semmit sem lehetett hallani a folytatásról, de most végre jó híreink vannak! Váratlan, de annál kellemes meglepetéssel lepte meg a rajongókat a Netflix: közzétettek egy adag pillanatképet az Emily Párizsban vadonatúj epizódjaiból!

A képeken ismét fergeteges szerelésekben láthatjuk az Emilyt alakító Lily Collinst, köztük egy kanárisárga kabátban és a hozzá passzoló platform szandálban.

Az egyik fotó alapján arra következtethetünk, hogy Emily és Camille sikeresen rendezik soraikat, hiszen vidáman csevegnek Mindyvel együtt egy kávézó teraszán.

Ám úgy tűnik, hogy Emily szerelmi élete továbbra is elég kaotikus, hiszen két tűz között őrlődik Gabriel és Alfie jóvoltából.

Vajon Emily elfogadja Sylvie állásajánlatát? Gabriel és Camille tényleg újra összejöttek? És vajon Emily készen áll egy távkapcsolatra?

Az új évadból remélhetőleg minden kérdésünkre választ kapunk, de egyelőre türelemmel kell lenni, mert a Netflix még nem árulta el a premier pontos időpontját.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves