Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Premier

Bejelentették: ekkor érkezik az Emily Párizsban harmadik évada

2022. szeptember 25.

1 perc olvasás

ELLE

Netflix Emily Párizsban 3. évad premier
Bejelentették: ekkor érkezik az Emily Párizsban harmadik évada
© IMDB

Néhány nappal ezelőtt beleshettünk az Emily Párizsban új évadába, és most végre az is kiderült, mikor tér vissza a sorozat! 


A készítők korábban azt is elárulták, hogy hosszú távra terveznek a stábbal, az Emily Párizsban ugyanis 3. és 4. évadot is kap.

A Netflix ragaszkodott hozzá, hogy az Emily Párizsban 3. évada  karácsony előtt jelenjen meg, így a harmadik évad a nézők hatalmas örömére december 21-én debütál.

Megérkezett az előzetes is

És hogy kik tűnnek fel az új szériában? Gabriel, Mindy, Camille, Sylvie, Samuel és Bruno biztosan, és természetesen nem hiányozhat a főszereplő sem. Nem tudni viszont, hogy visszatér-e Aflie, a rajongók viszont rá is számítanának.

Emily szerelmi élete továbbra is elég zűrzavaros, hiszen két tűz között őrlődik Gabriel és Alfie miatt. Vajon Emily elfogadja Sylvie állásajánlatát? Gabriel és Camille tényleg újra összejöttek? És Emily készen áll egy távkapcsolatra? Az új  évadból remélhetőleg minden kérdésünkre választ kapunk, addig pedig kárpótol minket az előzetes, amit alább te is megtekinthetsz! 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves