Quantcast

Emily in Paris

Emily Párizsban: minden, amit a 2. évadról eddig tudunk

© Netflix

Talán nem a legmélyebb sorozat, amit valaha láttunk, de a karantén idején lélekemelő volt látni Emily mókás ügyetlenkedését a mesés Párizsban. Utánajártunk, mit lehet tudni a közelgő folytatásról!

A Netflix tavaly novemberben hivatalosan is megerősítette, hogy az Emily Párizsban visszatér a második évadra is. A show alkotója, Darren Star az E! News kérdésére elmondta, vannak már ötletei a folytatáshoz. „Azt gondolom, Emilynek lesz pár meglepően nehéz döntése. Minden megkérdőjelezi az amerikai világlátását. Határozottan hosszú út áll még előtte.”

Májusban kezdték a forgatást

A második évad munkálatainak kezdetét maguk a szereplők jelentették be egy rövid videóban, amit az Emily Párizsban hivatalos Instagram-oldalán tettek közzé. Ebben Lily Collins mellett feltűnik Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), William Abadie (Antoine), Samuel Arnold (Julien), Leroy-Beaulieu, Bruno Gouery (Luc) és Camille Razat (Camille) is.

Ezzel együtt az is kiderült, hogy az Emily Párizsban a 2020-as év legnézettebb komédiája volt a Netflixen, összesen 58 millió háztartásban követtük nyomon Emily külföldi karrierépítését.

A divatrajongók ezúttal sem csalódnak majd

A forgatásról kiszivárgott fotók alapján ezúttal sem kell lemondanunk a vérbeli francia sikkről. A paparazzifotókról úgy tűnik, Emily ruhatárát ezúttal a 60-as évek inspirálták (puffos ujjú peplum felső, neonpiros miniszoknya, lime zöld táska), így izgalmas outfitekből nem lesz hiány.

A forgatókönyv még sokszínűbb lesz

Egy korábbi interjújában a Gabrielt alakító Lucas Bravo elhintette, hogy nagyobb hangsúlyt kaphatnak a folytatásban a queer karakterek. „Mint amikor Camille szájon puszilja Emilyt, majd azt mondja, nem sajnálja. És aztán együtt fekszenek az ágyban – ezek mind apró jelek. Bármi megtörténhet hármójuk között. Úgy gondolom, Darren azt szeretne, ha a második évad sokkal inkább nyitott lenne.”

A Vogue-nak adott interjújában Lily Collins is érintette a sokszínűség témáját. „Számos olyan kis pillanat van, amikor a nézőkben felmerülhetett, hogy vajon Camille-nak tetszik-e Emily. Úgy érzem, ez a kétértelműség tartja fenn Emily érdeklődését is. A második évadban még több szerelmi háromszögből adódó dráma várható, bár talán Emily ezúttal egy kicsit jobban kézben tartja majd a dolgokat… vagy nem.”

Új szereplők is érkeznek

A Deadline számolt be róla elsőként, hogy a stáb egy újabb taggal biztosan bővülni fog: Lucien Laviscount is leszerződött a sorozatra, és feltehetően Gabriel vetélytársát fogja alakítani. A londoni származású Alfie nem hajlandó franciául beszélni és a francia kultúra is hidegen hagyja őt. A pénzügyi világban mozog otthonosan, hiszen egy brit banknak dolgozik, és „Emilyvel ellentétben ő azért dolgozik, hogy élhessen, nem pedig azért él, hogy dolgozhasson. Szívesebben focizik vagy iszik egy sört a barátaival egy angol nyelvű kocsmában” – árulta el a színész.

Emellett meglepetésvendégekből sem lesz hiány: a Netflix bejelentése szerint Jeremy O. Harris és Arnaud Binard is feltűnik majd az epizódokban. A Broadway híres drámaírója, Harris egy borús divattervezőt kelt életre, míg Binard egy Saint Tropez-i éjszakai bár tulajdonosának bőrébe bújik.

Megismerhetjük Emily múltját?

A hírek szerint Emily ügyetlenkedése helyett a második évad sokkal összetettebb történetvezetéssel szolgál majd. „Az első évadban mindössze 10 epizódunk volt arra, hogy megismerjük az új barátait és kollégáit, ezért izgatottan várom, hogy mélyebbre áshassunk a múltjában és megismerhessük a háttértörténetét is” – árulta el karakteréről Collins a Deadline-nak.

Szex és New York & Emily Párizsban

Mindkét nagy sikerű sorozatot Darren Starnak köszönhetjük, így nem csoda, hogy a rajongók titkon remélik, a két sorozat egy ponton összetalálkozik majd. Lily Collins is elárulta már egy korábbi nyilatkozatában, hogy nagyon örülne, ha a sorozat megemlékezne Carrie Bradshaw-ról is. „Lehetne pusztán egy jelenés. Amikor Emily elsétál egy kirakat előtt, és a tükörképe helyett Carrie-t látja. Szerintem ez nagyszerű lenne” – fogalmazott a színésznő.

Forrás: Elle