Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Párizs

Elképesztő titkot árult el az Emily Párizsban sztárja az új évadról

2022. november 22.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat Emily Párizsban új évad Ashley Park
Elképesztő titkot árult el az Emily Párizsban sztárja az új évadról
© Fotó: instagram/@emilyinparis

Hamarosan érkezik az Emily Párizsban következő évada, és már most látszik, hogy izgalmas lesz. 


December 21-én érkezik a Netflix felületére az Emily Párizsban következő évada, most pedig a Mindy-t alakító Ashley Park árult el pár izgalmas részletet. 

Az Emily Párizsban 3. évada hihetetlenül izgalmas lesz

Érhető módon a rajongók nagyon örültek, amikor kiderült, hogy a Netflix még karácsony előtt elérhetővé teszi az Emily Párizsban legújabb évadát. A második szezon alaposan összekuszálta a szálakat, így még az is kétséges, hogy Emily Párizsban marad. Szerencsére nincs ok az aggodalomra, hiszen már azt is bejelentették, hogy lesz 4. évad. 

Most Ashley Park elárulta, hogy rengeteg szaftos dolog fog történni az új évadban. A színésznő nagyon izgatott a karaktere miatt, és imádja Mindy-t alakítani. Úgy gondolja, hogy az alkotók folyamatosan bontották ki a személyiségét, aminek köszönhetően ő is jobban megismerhette. 

Ashley emellett mesélt az új színészekről, történetszálakról. Elárulta, hogy szeretett az új emberekkel dolgozni, és úgy gondolja, hogy felpezsdítették a történetet. 

Teljesen más világot nyitottak meg Emily és a többi szereplő számára a munka és a romantika terén. Mindig szórakoztató jobban megismerni a karaktereinket, amikor az új karakterek bemutatkoznak, és a történetük hatással van az egészre. 

Paul Forman, aki Nicolas de Leont, az egyik új karaktert fogja alakítani, elmondta, hogy végig nagyon kedvesek voltak velük a forgatáson, és már most tudja, hogy életre szóló barátságokat kötött.

A sorozat új évada hamarosan érkezik, ha még nem láttad az előzetest, akkor mutatjuk!


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves