Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Netflix Series

Az Emily Párizsban 4. évadáról elképesztő titok látott napvilágot

2023. december 11.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

Netflix Emily Párizsban netflix sorozat új évad információ
Az Emily Párizsban 4. évadáról elképesztő titok látott napvilágot
© 7e Art/Darren Star Productions/N / Photo12 via AFP

Új információ derült ki az Emily Párizsban következő epizódjairól – a rajongók legnagyobb örömére!


A Netflix nagysikerű sorozata, az Emily Párizsban 3. évada tavaly decemberi premierje óta számos hír terjedt el arról, hogy vajon mikor és hogyan folytatódik majd a történet.

A streamingszolgáltató az eddigi évadok bemutatását mindig decemberre időzítette, de egy ideje azt már biztosan lehet tudni, hogy 2023-ban nem jelenik majd meg a 4. évad, ugyanis az egész filmipart érintő sztrájk a sorozat forgatását is hátráltatta.

Arról azonban a Netflix sem adott konkrét tájékoztatást, hogy mikorra várható a folytatás, így a rajongókat teljes bizonytalanságban tartották – egészen mostanáig.

Az Emily Párizsban nem csak a francia fővárosban folytatódik

A 3. évad utolsó részei annyi kérdést vetettek fel, hogy nem meglepő, hogy a nézők már nagyon várják, hogyan alakul a szereplők sorsa. Az amerikai marketinges, Emily egészen jól megtalálta a helyét Párizsban, de az évad végén ismét rengeteg bonyodalom alakult ki.

Néhány hónappal ezelőtt, a Netflix nagy újdonságokat bejelentő eseményén a főszereplő, Lily Collins egy videóüzenetben azt már elárulta, hogy a sorozat biztosan folytatódik, és talán nem csak Franciaországban játszódik majd a történet.

emily-parizsban-elle.hu
Forrás: 7e Art/Darren Star Productions/N / Photo12 via AFP

A streamingszolgáltató azóta nem adott bővebb tájékoztatást, most azonban közzétettek egy frissítést a sorozat forgatási ütemtervéről. Ebből kiderül, hogy a széria új epizódjait 2024 januárjától forgatják Párizsban és Olaszországban.

A nézők kitörő lelkesedéssel fogadták a hírt, de egyelőre arról még senkinek nincs információja, hogy a premier mikorra várható.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves