Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SPOILER

Lily Collins hatalmas titkot árult el az Emily Párizsban 4. évadáról

2023. április 20.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat forgatás Emily Párizsban Lily Collins
Lily Collins hatalmas titkot árult el az Emily Párizsban 4. évadáról
© Instagram/@emilyinparis

Az Emily Párizsban harmadik évada sok történetszálat lezáratlanul hagyott. Azt pedig még mindig nem tudni, mikor érkezik a folytatás. Most Lily Collins elárult pár részletet. 


A rajongók örülhetnek, hiszen az Emily Párizsban biztosan folytatódik, bár azt még nem tudni, mikor tér vissza a sorozat. A forgatásokat remélhetőleg hamarosan elkezdik, így az év végén elérhetővé válnak az új epizódok.

Így folytatódik az Emily Párizsban

A harmadik évad nagy függővéggel ért véget, és mindenki arra kíváncsi, vajon miként folytatódik Emily és Gabriel kapcsolata. Arról nem is beszélve, hogy Camille terhessége alaposan felkavarta a dolgokat. A sorozat alkotói eddig nem sok információt árultak el a folytatásról, de most Lily Collins megtörte a csendet.

Természetesen tudom, hogy sok a függővég, de ezek sokféle lehetőséget vetítenek előre. Csak azt tudom, hogy nyilvánvalóan több dráma, több nevetés, több divat és több utazás lesz. 

Utóbbi igazán érdekes, hiszen Emily és Alfie szakítottak az évad végén. Ám ezek alapján még az is elképzelhető, hogy Emily egy rövid időre elhagyja Párizst, és mondjuk Londonba utazik. A sorozat folytatásáról még nem döntöttek, így jelenleg bizonytalan, lesz-e ötödik, esetleg hatodik évad. A színésznő erről is beszélt, nagyon szeretné, ha folytathatnák a sorozatot, de szerinte ez az embereken múlik. Ezért üzent is nekik. 

Szóval mindenki, kérlek szeressétek. 

A sorozatot eddig minden évben tavasszal forgatták, így várhatóan hamarosan Párizsba utaznak a színészek, és elkezdik a munkálatokat. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves