Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Kiderült, mikor jöhet az Emily Párizsban 4. évada

2023. október 02.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat Emily Párizsban
 Kiderült, mikor jöhet az Emily Párizsban 4. évada
© IMDB

Jó hír az Emily Párizsban rajongóinak! 


Az első kivételével eddig minden év decemberében jött az Emily Párizsban új évada, ám a rajongóknak csalódottan kellett tudmásul venniük, hogy a 4. évadot még el sem kezdték forgatni, így biztosan csúszik a megjelenés. Nos, a jó hír az, hogy hamarosan elkezdhet dolgozni a stáb.

Januárban kezdenek forgatni 

Kiderült, hogy legnagyobb valószínűséggel 2024 januárjában kezdik forgani az Emily Párizsban új évadát, ugyanis sietni kell a sorozat elkészítésével, mert nyáron kezdődnek a francia fővárosban az olimpiai játékok, és bizony akkor hónapokra ismét leállnak a filmes munkálatok.  Most azért nem tudtak időben elkezdeni dolgozni, mert a  hollywoodi forgatókönyvírók és a színészek sztrájkja megbénította a munkálatokat Lilly Collins sorozatánál is. Pontos dátum még nincsen, de ha januárban kezdenek forgatni, ami hónapokig fog tartani, akkor reális esetben 2024 őszén vagy télen láthatjuk majd az új epizódokat, két évvel a 3. évad fináléja után. 

Egy fontos szereplő nem tér vissza?

Szomorú azonban, hogy  még mindig nem lehet tudni, hogy Alfie karaktere visszatér-e az új évadra. A rajongók lassan petíciót indítanak, ugyanis többen inkább őt szeretnék Emily igaz szerelmének látni, és nem pedig Gabrielt, de egyelőre senki sem erősítette meg, hogy az Alfie-t alakító Lucien Laviscount visszatér-e. Lilly Collins nemrég elárulta, hogy bizony az új évadban Emily egy időre elfogja hagyni Párizst, és egy nagy vakáción fog részt venni. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves