Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Újabb részletek derültek ki az Emily Párizsban 4. évadáról

2023. június 09.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat kulisszatitkok Emily Párizsban
Újabb részletek derültek ki az Emily Párizsban 4. évadáról
© Instagram/@emilyinparis

Bár az Emily Párizsban 4. évadára még biztosan várni kell, most Lucas Bravo új információkat osztott meg a karakteréről. 


Függővéggel ért véget az Emily Párizsban 3. évada, így érthető, hogy a rajongók nagyon várják a sorozatot. A Netflix még nem jelentette be, hogy mikor érkezik a folytatás, de most Lucas Bravo aki, Gabrielt alakítja elárult pár információt. 

Fontos információt árult el az Emily Párizsban színésze

Lucas Bravo beszélt a karakteréről, és elárult pár izgalmas információt a folytatásról. Az utolsó epizódban kiderült, hogy Gabriel még mindig érez valamit Emily iránt, így az esküvő is elmaradt, de Camille elárulta, hogy várandós, ami alaposan felkavarta az eseményeket. A színész most arról beszélt, reméli a karaktere megkomolyodik, és felnőttként fog viselkedni. 

Tudom, hogy Gabriel a negyedik évadban a Michelin-csillagot célozza meg. Sokkal érettebb lesz. Nem fog annyira belekeveredni a kapcsolati drámákba. Úgy gondolom, hogy valami nagyon érettet és stabilat akar megcélozni.

A színész elárulta, hogy Gabriel karaktere sokat fog változni, ami köszönhető az új kihívásoknak. Az utolsó évadban már kiderült, hogy nagyon vágyik családra, most pedig gyereke fog születni. A karriert szintén nem szeretné hanyagolni, erre szintén volt utalás.

A hírnek egyébként nem feltétlenül örülhetnek a rajongók, hiszen ez azt is jelenti, hogy Gabriel Camille mellett marad. Sokan remélik, hogy Emily és Gabriel végre összejönnek, de nagyon úgy fest, erre most kevés az esély. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves