Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

REKLÁM

Ez az év legjobb Super Bowl reklámja, Bridgerton rajongóknak kötelező

2023. február 14.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton reklám super bowl a Bridgerton család Will Ferrell
Ez az év legjobb Super Bowl reklámja, Bridgerton rajongóknak kötelező
© YouTube/General Motors

A Super Bowl a legnagyobb márkákat is lázban tartja, hiszen minden évben különleges kisfilmekkel készülnek. Mutatjuk azt, ami még a Bridgerton rajongóknak is tetszeni fog!


A legnépszerűbb televízióműsor minden évben a Super Bowl. A reklámidőt ilyenkor csillagászati összegekért értékesítik a csatornák, a márkák pedig megpróbálnak maradandót alkotni. Idén még Ben Affleck és Jennifer Lopez is elvállalt egy reklámot, ám nem ők voltak az egyedüli sztárok, akik feltűntek a kisfilmekben. 

Izgalmas módon tűnik fel a Bridgerton ebben a Super Bowl reklámban

A Super Bowl alkalmából a General Motors is készített egy izgalmas reklámot, amiben Will Ferrell vezeti a márka új elektromos autóját. A pár perces videó egyértelműen a sorozatrajongókat célozta meg, hiszen feltűnnek a Netflix legnépszerűbb sorozatai, filmjei pár másodperc erejéig. 

Az egész A halottak hadseregével kezdődik, majd láthatjuk a Squid Game híres autós jelenetét, és még A Bridgerton család díszletében is megjelenik az autó. Végül a Stranger Thingsből ismert Erica bukkan fel, Sarah Priah Ferguson színésznő szintén részt vett a forgatáson

A reklámot imádták a sorozatrajongók, hiszen vicces és még a nagy közönségkedvencek is felbukkannak benne. A Bridegerton díszlete kifejezetten jól sikerült, már az a pár pillanat is megidézi a sorozat hangulatát.

Will Ferrel egyébként hamarosan a Barbie című filmben lesz látható. Az információk szerint a színész fogja alakítani a Mattel igazgatóját. Annyit elárult a filmről, hogy szatirikus, mégis nagyon vicces lesz. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves