Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

News

Hihetetlen titokra derült fény a Bridgerton 3. évadával kapcsolatban

2023. március 27.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton sorozat 3.évad
Hihetetlen titokra derült fény a Bridgerton 3. évadával kapcsolatban
© Instagram/Bridgerton

A Bridgerton 3. évadát már mindenki izgatottan várja!


Jó hír a Bridgerton rajongóknak: kiderült, hogy az egyik könyvben szereplő, nagyon pikáns, szexi jelenet is be fog kerülni az új évadba. A 3. évadnak egyelőre még nincsen pontos dátuma, de a tervek szerint még idén megjelenik a Netflixen. Azt már tudni lehet, hogy a középpontban Penelope és Colin szerelme fog állni.

Romantikából nem lesz hiány

Az első két évadban nagyon úgy tűnt, hogy Penelope Featherington reménytelenül szerelmes a legjobb barátnője testvérébe. A történet szerint a fiatal lány és Colin Bridgerton gyerekkoruk óta barátok, de ezek az érzelmek szép lassan szerelemmé fognak átalakulni. Simone Ashley, aki a 2. évadban Kate Sharmaként hatalmasat alakított elárulta, hogy pikáns jelenetekből nem lesz hiány, valamint a könyvből egy olyan jelenet is be fog kerülni, amikor Penelope és Colin veszekednek, de aztán hamar más fordulatot vesz a történet. 

Vajon ez is benne lesz?

A regényben szerepel egy olyan illusztráció, amiben Colin részletesen kifejti, hogyan szeretne együtt lenni Penelopéval. Nagyon úgy tűnik, hogy egy ilyen jelenet előfordulhat majd a sorozatban is, mert a Penelopét játszó színésznő, Nicola Coughlan korábban egy Instagram-posztban tett célzást rá. 

A spin-off után érkezik?

Nemrég a sorozat alkotója, Shona Rhimes azt nyilatkozta, hogy a Bridgerton 3. évada csak a spin-off sorozat után érkezik meg. A jó hír azonban, hogy állítólag már véget értek a forgatások, és már csak az utómunkálatok zajlanak, így néhány hónapon belül visszatérhet a kedvenc sorozatunk a Netflixre.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves